Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (36), která spí se synem (19): Začali jsme se líbat a polibky vedly k dalším věcem

Matka přiznala, že má sex s vlastním synem.
Matka přiznala, že má sex s vlastním synem.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
9. srpna 2016
18:37

Když jí bylo teprve 16 let, porodila syna, o kterého se nedokázala postarat. Dnes devatenáctiletého Caleba Petersona dala proto jeho matka k adopci. Miminko brzy našlo nový domov, ale v dospělosti to synovi nedalo, aby nezačal pátrat po své biologické matce. Když ale Moniku Mares (36) poznal, rozhořela se mezi nimi zakázaná láska.

A přesto, že jim již soud zakázal kontakt a za odhalení svých citů a sexuálních praktik mohou skončit na dlouhé roky za mřížemi, se netradiční dvojice rozhodla svou lásku před světem netajit. Naopak! Monica a Caleb z Clovisu v Novém Mexiku doufají, že svět více upozorní na genetickou sexuální přitažlivost, která postihuje dlouho odloučené příbuzné nebo ty, kteří se dosud nepoznali.

Je láskou mého života a nechci ho ztratit. Moje děti ho milují stejně jako celá moje rodina. Nic se mezi nás nemůže postavit, ani soudy nebo vězení. Prostě nic. Musím s ním být. Když se dostanu ven z vězení, opustím Clovis a přestěhuji se do státu, který nám umožní být spolu,“ prohlásila po uši zamilovaná Mares. Problémem je, že incest je zakázán ve všech padesáti amerických státech.

Netradiční pár, ze kterého se mnohým zvedá žaludek, se seznámil loni před Vánoci, když bylo Calebovi teprve osmnáct let. „Poprvé, když jsem potkala svého syna osobně, jsem byla tak šťastná, že jsem ho objala. Přijela jsem ho vyzvednout do domu jeho otce. Když mi zavolal a zeptal se mě, jestli bych ho vyzvedla, cítila jsem motýly v bříšku,“ vzpomíná Mares na první setkání.

Byla to skoro láska na první pohled. Jenže ze začátku to byla láska mateřská,“ vysvětluje Mares s tím, že její poblázněné pocity přišly až později. A přišly jenom prý proto, že s ním nevyrůstala, a pocity k němu jsou proto tolik odlišné. „Cítila jsem se, jako bych poznala někoho nového, a zamilovala jsem se do něj,“ pokračuje Mares s tím, že nevěděla, jak s city naložit, ale s pravdou musela ven.

Nejdřív jsem mu řekla: ‚Je mi to líto, nevím, jak budeš reagovat. Jsem tvoje máma a ty jsi můj syn, ale zamilovávám se do tebe‘. On mi odpověděl: ‚Víš ty co, já do tebe taky. Bál jsem se ti to říct‘,“ vzpomíná pofiderní matka. Když vyřešili, jestli jsou oba schopni chodit se svým pokrevním příbuzným, rozhořely se jejich vášně naplno. A přišel i sex, za který mohou oba potomci Indiánů skončit za mřížemi.

Poprvé, když jsme se sblížili, jsme se drželi za ruce. Začali jsme se líbat a polibky vedly k dalším věcem,“ popsala Mares poprvé se svým synem. „Poté jsem se do něj zamilovala ještě více,“ dodala. Společně se synem věří, že zveřejněním svého příběhu vnesou mezi veřejnost lepší povědomí o genetické sexuální přitažlivosti. „Musíme na to upozornit každého v zemi, aby lidé začali přemýšlet jinak,“ dodává Peterson.

mission ( 18. prosince 2016 19:13 )

Také mě to napadlo. Jde o frustrovanou, naprosto neukojenou ženskou. Hlavu by jí napravil chlapík kulturista mezi nohama s kvalitní cca 25 cm dlouhou jitrnicí (klobásou, jelitem) o průměru cca 8 cm, které v erekci zkamení.

salto ( 10. srpna 2016 09:51 )

Osobně si myslím, že baba bude zanedlouho skotná

salto ( 10. srpna 2016 09:49 )

Je to tak, ještě jsem neviděl pochod, potažmo jakoukoliv akci, která by demonstrovala, že jsme normální

vvogh.t ( 10. srpna 2016 08:40 )

nebo pořádně silnýho a dlouhýho ptáka kterýho nemá doma

sairait ( 10. srpna 2016 08:38 )

tvojí starou š.uká kozel hňupe

Zobrazit celou diskusi