Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Se synem mám skvělý sex, chlubila se matka. Teď se oba skrývají před vězením

Autor: haj - 
9. dubna 2016
17:41

Matka se synem, kteří se kvůli adopci nikdy dřív neviděli, se do sebe vášnivě zamilovali. O své lásce a sexu radostně vykřikovali do světa, nyní mají ale strach a raději se ukrývají. Hrozí jim totiž 15 let ve vězení za incest.

Příběh o incestní lásce Bena Forda (32) a jeho matky Kim West (51) přinesl britský magazín New Day. Ačkoliv jsou příbuzní, Ben a Kim jsou od roku 2014 pár. Ben Ford, který byl v dětství adoptovaný, chtěl poznat své biologické rodiče, ovšem když se s Kim setkali, pocítili k sobě vzájemnou sexuální přitažlivost.

On opustil svou manželku a dali to dohromady. „Není to incest, je to genetická sexuální přitažlivost. Jsme jako hrášek v jednom lusku. Jsme souzení jeden pro druhého,“ obhajovala jejich vztah Kim. Prapodivný pár spolu doposud žil v Michiganu a vesele se oddával společnému sexu, který byl podle nich „neuvěřitelný a úžasný“. Také prý plánovali svatbu a miminko.

Jenže jejich plány jim překazily zákony. Po zveřejnění příběhu se o nich totiž dozvěděla policie. Protože je v Michiganu incest nelegální, hrozí jim teď, že poputují za mříže na 15 let a budou zapsáni do seznamu sexuálních delikventů. Dvojice tedy vzala do zaječích a podle informací deníku Mirror se rozhodla ukrývat.

Zda budou dopadeni a odsouzeni, nebo se jim podaří uprchnout do bezpečí a ve zvrácené lásce dál pokračovat, ukáže teprve čas. Kim a Ben však rozhodně nejsou jediní, kdo se museli s něčím takovým potýkat. Genetická sexuální přitažlivost je jev pozorovatelný u dlouho odloučených příbuzných. Pokud se setkají po dlouhé době, můžou být k sobě na základě genetické podobnosti sexuálně přitahováni.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jir-ka ( 9. dubna 2016 18:56 )

Dělá se z toho věda a přitom se toto děje od nepaměti .

Zobrazit celou diskusi