Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Babička (71) si vzala sedmnáctiletého zajíčka! Mám nejlepší sex v životě, chlubí se.

Autor: haj - 
17. července 2016
11:00

Láska je prý slepá a kvete v každém věku. Ovšem, aby se do sebe zamilovali dva lidé, kteří mezi sebou mají věkový rozdíl neuvěřitelných 54 let, se moc často nestává. Právě takový pár však před nedávnem oslavil svatbu. Almeda Errel (71) z Tennessee si vzala Garyho Hardwicka (17), který by mohl být klidně jejím vnukem. A podle svých slov oba spolu mají nejlepší sex, jaký kdy zažili.

„Bylo to nádherné, předčilo to moje nejdivočejší sny,“ popisoval svatební noc teprve sedmnáctiletý Gary britskému webu Mirror.co.uk. „Nikdy předtím jsem se necítila lépe. Byl to můj nejlepší sex v životě," potvrzuje jeho slova i nevěsta, která zajíčkovi řekla ANO v říjnu minulého roku. Pouhé tři týdny poté, co se poprvé setkali.

Ani seznámení bizarní dvojice ovšem neprobíhalo příliš klasicky. Příslovečná jiskra mezi nimi totiž přelétla na pohřbu Almedina syna. Prý šlo o lásku na první pohled. „Uviděla jsem tam mladíka s tím nejúžasnějším úsměvem na rtech. Všimla jsem si, jak se na mě dívá. Tehdy mi došlo, že on je ten pravý,“ vylíčila žena, která už ani nevěřila tomu, že by se mohla znovu zamilovat.

„Za svého prvního manžela Donalda jsem byla vdaná 43 let. Celé ty roky jsem žila jen pro něj. Když v roce 2013 zemřel, změnila jsem svůj život a začala žít sama pro sebe. Pracovala jsem v supermarketu, ale nebyla jsem šťastná. Potřebovala jsem si najít svoji spřízněnou duši," svěřila se Almeda s tím, že si záměrně nehledala mladšího muže.

S prvním manželem měla kromě předčasně zesnulého syna i dceru DeAnnu (40). Navíc je hrdou babičkou několika vnoučat. Právě s dcerou a její rodinou teď manželé žijí pod jednou střechou v Sevierville. „Nevlastní dědeček“ je ale jen o rok starší než Almedina vnučka Indianna (16), a dokonce o tři roky mladší než vnuk Aaron (21).

Almedě a jejímu mladému muži údajně velký věkový rozdíl vůbec vrásky nepřidělává. Co se týče Garyho, ten má už odmalička slabost pro starší ženy. Již v osmi letech se zamiloval do své učitelky na základní škole a později chodil se 77letou ženou. Na důkaz své lásky k manželce si dokonce nechal na hruď vytetovat její jméno a nyní se navíc uchází o místo ve stejném obchodě, kde pracuje jeho žena, aby s ní mohl trávit více času.

Jejich rodiny prý byly ovšem zpočátku vztahem šokovaní a kdekdo jim jejich milostné vzplanutí vymlouval. Pár si ale nedal říci, a příbuzným tak nezbylo nic jiného než si na nezvyklou situaci zvyknout. „Když někoho doopravdy milujete, neřešíte, co na vaši lásku říkají ostatní,“ prohlásila zamilovaná babička pro Mirror.co.uk.

 

 

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 18. července 2016 22:53 )

Pěkná baba ,taky by se mi líbila .

klimap ( 18. července 2016 02:21 )

Hnus!

ad-ga ( 17. července 2016 20:38 )

Takovou lásku v Americe schvalují, ale když dáte svému dítěti pusu na pusinku, tak je z toho pomalu mezinárodní skandál. Ta baba musí být senilní a kluk debil. Hnus

janka69 ( 17. července 2016 20:22 )

 skoro som sa pogrcala... ju do basy a jeho do školy

mixer ( 17. července 2016 19:20 )

Hana Gregorová je se svým zajdou ještě sto let za opicemi.Tohle je hit! Bába čiperná,vine se jak psí víno,kolouch dokonce i dobrej sexík zažil.Hurá.V Emerice je vše možné a vše dovoleno.Země neuvěřitelných možností.

Zobrazit celou diskusi