Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Matka, která miluje sex se synem: Plánujeme spolu miminko

Autor: haj - 
10. dubna 2016
16:59

Svého syna Bena (32) dala Kim West (51) kdysi k adopci a teď by chtěla počít dítě právě s ním! Třicet let svého biologického potomka neviděla, a tak když se s ním poprvé setkala, zamilovala se do něj prý jako do muže. A co víc, on její lásku opětuje a rád by incestní vztah ještě stvrdil svatbou a společným dítětem.

Britka, které před lety nevyšla láska v Americe, se svého miminka vzdala jen týden po porodu a od té doby ho neviděla. Mělo to tak zůstat, jenže o 30 let později jí Ben Ford napsal dopis s tím, že by se s ní rád seznámil. Nejprve si nějaký čas psali a poté se sešli. Prý mezi nimi okamžitě přeskočila jiskra.

Ačkoliv jsou matka se synem, nevnímali jeden druhého jako příbuzného, a tak k sobě pocítili sexuální přitažlivost. Zní to sice velmi podivně, ovšem nejedná se o ojedinělý případ. Jev, kdy se dlouho odloučení příbuzní sejdou a jsou k sobě přitahováni, se nazývá genetická sexuální přitažlivost.

„Když jsem potkal Kim, nedokázal jsem na ni myslet jako na matku, ale jen jako na sexuální bytost. Navštívil jsem terapeuta a zjistil jsem o fenoménu genetické sexuální přitažlivosti víc,“ uvedl Ben pro magazín New Day. „Není to incest, je to genetická sexuální přitažlivost. Jsme jako hrášek v jednom lusku. Jsme souzení jeden pro druhého,“ doplnila ho matka a zároveň partnerka Kim.

Dvojice prožívá incestní vztah už dva roky a doposud žila v Michiganu. Svůj sexuální život popisují jako „neuvěřitelný a úžasný“ a rádi by se i vzali a měli spolu dítě. Údajně uvažují i o umělém oplodnění, kdyby nevyšlo tradiční početí kvůli vyššímu věku Kim.

Plány páru ale poněkud komplikuje zákon. Poté, co se svou podivnou láskou vyšli na světlo, je stíhá policie. Za incest jim hrozí až 15 let ve vězení, a tak se podle Daily Mirror nyní Kim s Benem rozhodli ukrývat.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sores ( 17. července 2016 17:01 )

Nechápu proč je nezavřou do basy, je to zločin přeci?! Tam by se měli psychicky léčit prasa.ta h.nusný,brrr.

slecnadashwoodova ( 10. dubna 2016 21:04 )

ano! fujtajbl, je mi blivno

marianskelazne ( 10. dubna 2016 19:12 )

na teto planete se snad vsichni zblaznili..co myslite???

Zobrazit celou diskusi