Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Poslední selfie před smrtí: Matka a dcera zemřely při pádu balónu

Autor: shp - 
2. srpna 2016
23:16

Narodilo se jí nedávno dítě, měla již vlastní rodinu, ale na svoji milovanou maminku nikdy nezapomněla. Američanka Paige Brabson jí jako dárek ke Dni matek koupila lístky na let v horkovzdušném balónu v Texasu. Bohužel ten, ve kterém spolu letěly, narazil do drátů elektrického napětí. Nikdo z 16 lidí v balónu nepřežil.

Měl to být krásný dárek. Namísto radosti však přišla tragédie, smutek a smrt. Balon společnosti Heart of Texas Hot Air Balloon Rides narazil do elektrického vedení a Paige Brabson se svou maminkou Lorilee Brabson zemřely při jeho pádu. Stejně jako dalších 14 lidí.

Okamžiky před smrtí zaznamenaly na Facebooku a Snapchatu. Na sociální sítě nahrály snímky a videa, na kterých se baví, usmívají a užívají si života. Bohužel to byl jejich poslední společný výlet. Ani jedna z žen pád balónu nepřežily. Stejně jako ostatní, kteří se letu zúčastnili.

Pád balónu stále vyšetřuje policie. Vyloučena však byla již technická závada. Balón, který texaská společnost Texas Hot Air Balloon Rides zakoupila od české firmy Kubíček, byl při letu v pořádku. Pozůstalé to ale jistě neutěší.

.krakonos5oo. ( 3. srpna 2016 10:42 )

Pokud ho pilotuje ochlasta, tak na výrobci nezáleží.

dfghjk ( 3. srpna 2016 09:12 )

Copak, copak blesku, včera jsi psal o "českém balonu smrti", to už není pravda? Nebo už máš v té hlavě nas ráno?!

Zobrazit celou diskusi