Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslední selfie před smrtí: Krásná dívka se natočila v kokpitu před pádem letadla

Autor: lm - 
31. ledna 2017
21:40

Na internetu se objevilo video, z kterého mrazí! Zachycuje 30letou Endah Cakrawati, která ve čtvrtek zahynula i s partnerem při tragickém leteckém neštěstí v australském Perthu. Video natočila sama žena krátce před osudnou nehodou.

Endah Cakrawati (†30) zahynula spolu s partnerem Peterem Lynchem (†52) při čtvrteční nehodě malého letadla v Perthu. Letadlo pilotoval Peter a pár se účastnil letecké přehlídky k příležitosti Dne Austrálie 26. ledna. Stroj ale během vystoupení začal znenadání padat kolmo do řeky Swan a před zraky 60 tisíc přihlížejících se o hladinu roztříštil.

Žena krátce před nehodou v kokpitu natočila video, které následně umístila na sociální sítě. „Držte mi palce,“ říká na nahrávce, ze které mrazí. „Jsme právě v Perthu a dneska se chystáme na (ohňostroj) Skyworks. Šťastný Den Austrálie,“ přeje na videu Endah.

Endah pracovala jako modelka, a dokonce se objevila v televizi v několika reklamách. V posledních třech letech pracovala pro Petera Lynche v jeho těžařské firmě jako manažerka vztahů s investory. „Mám skvělý život, skvělé přátele a úžasnou lásku... Prostě perfektní,“ napsala v červnu na Facebook. Peter Lynch se nedávno rozešel se svou manželkou, geoložkou Laurou, se kterou měl tři děti.

Video  Poslední video před smrtí  - Profimedia.cz, Twitter, reprofoto Youtube
Video se připravuje ...

hanka666 ( 1. února 2017 00:01 )

Odtáhla děckám otce, zničila rodinu....prostě karma.Ted bude mít perfektní pohřeb.

moiaza ( 31. ledna 2017 22:09 )

 Nevím, proč na na každém selfíčku vypadají lidé jako de.bilové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání