Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dohazovačka islámských radikálů: Angličanka (22) prostřednictvím sociálních sítí shání islamistům nevěsty!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rc - 
6. července 2016
21:58

Džihádistická dohazovačka! Angličanka Tooba Gondal prchla do Sýrie k hrdlořezům z Islámského státu, aby se stala mučednicí. Zatímco dvaadvacetiletá dívka z bohaté rodiny čeká, až se jí splní její sen a ona se stane sebevražednou atentátnicí, prostřednictvím sociálních sítí navádí mladé slečny, aby se staly džihádistickými nevěstami.

Tooba Gondal pocházející z východního Londýna vystudovala, jakožto dcera vlivného podnikatele, ty nejlepší školy. Dvaadvacetiletá dívka podle slov jejích bývalých přátel byla vždy tak trochu rebel, jenže v posledních letech se její chování naprosto změnilo. Nosila hidžáb a ve svých příspěvcích na sociální síti začala opěvovat radikální islám.

Školní uniformu se definitivně rozhodla vyměnit za hidžáb a AK-47 v lednu roku 2015. Tehdy mladá dívka prchla do Sýrie, kde se usídlila v hlavním městě Islámského státu Rakce. Ovšem zásobovat sociální síť ďábelskými příspěvky nepřestala, ba naopak. Poté co islámští fanatici zaútočili v Paříži a při strašlivém masakru zemřelo 130 lidí, podle serveru DailyMail napsala: „Exploze a střelba… 80 mrtvých. A to všechno pro chválu Alláha.“

Prostřednictvím sociálních sítí dokonce z líhně islámských teroristů rekrutuje džihádistické nevěsty! Pod jménem Fatima se rozhodla zmanipulovat mladou šestnáctiletou dívku a dostat ji do Sýrie. Tohle ovšem dohazovačce islámských radikálů nevyšlo. Z nevinné dívenky se vyklubala reportérka, která mladou džihádistku nahlásila policii a od té doby se o ni zajímá Scotland Yard.

 

To, že mladá dívka prchla do válkou zmítané Sýrie, potvrdil i její otec, oddaný muslim Mohamed Bashir Gondal. Ten DailyMailu řekl, že kdyby plány své dcery znal, v útěku by jí zabránil. Ale bohužel. Mladá dívka s tváří anděla, ale ďábelskými myšlenkami nadále zůstává v Sýrii a čeká, až se jí splní sen a ona se stane sebevražednou atentátníci.

Tooba Gondal patří k šedesáti ženám z Británie, které utekly ze svých domovů a v Sýrii se přidaly k Islámskému státu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hejhej ( 7. července 2016 15:23 )

Angličanka - otec muslim. Nic normálního se od muslimské zvěře nedá očekávát. Vymyté mozky, primitivní verbež. Ať se slepice odpálí, škoda jí nebude, ale měla by se odpálit mezi muslimama, bylo by užitečné. A takový zrůdám poskytují azyl, aby se v Evropě množili. FUJ !!!!

308win ( 7. července 2016 01:13 )

Hnusná a ještě k tomu vygumovaná co dodat. Snad jen že tenhle odpad už měl dávno hnít někde v chlévské mrvě.

308win ( 7. července 2016 01:11 )

Ano Novoangličanka

alfasamec ( 6. července 2016 23:59 )

To je Angličanka?

alfasamec ( 6. července 2016 23:53 )

Odporný bubák s kalašnikovem

Zobrazit celou diskusi