Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lídr Rammsteinů zuří kvůli ruské propagandě: Stal se prý obětí putinovských lží

Autor: bud - 
2. července 2016
19:21

Zpěvák německé skupiny Rammstein Till Lindermann se podle svých slov stal terčem ruské propagandy. Internetem se začala šířit jeho fotografie, na které má oblečené tričko s prezidentem Vladimirem Putinem. Jenže se brzy ukázalo, že jde o podvrh. Zpěvák se chce bránit u soudu a ruským milovníkům tvrdého rocku vzkazuje: V Rusku už Rammstein nikdy neuvidíte.

Za všechno může nevinná fotografie, na níž je Lindermann s iPhonem od společnosti Caviar, který vyrábí luxusní mobilní verze s motivy Vladimira Putina. Zpěvák má na sobě tričko s lebkou.

Jenže o pár dnů později začala na proruských webech kolovat upravená fotka, kde byla lebka vyměněna za Putinův portrét, navíc doprovázená údajným zpěvákovým obdivným komentářem právě k ruskému prezidentovi.

Fotomontáž s frontmanem Rammstein vzbudila rozruch. Fotomontáž s frontmanem Rammstein vzbudila rozruch. | Web Rammstein.de

A to lídra německých Rammstein rozzuřilo. „To je naprostý nesmyl, nikdy jsem nic takového neřekl,“ nechal se slyšel Lindermann. K Putinovi se prý nikdy nevyjadřoval a pouze pochválil krásu Moskvy, kde s kapelou před dvěma týdny vystupoval. Zároveň zdůraznil, že se vždy pokoušel být maximálně apolitický. „Jiný komentář k Rusku jsem nikdy nedal,“ řekl německému deníku Bild.

Rusové: Byl to vtípek

K situaci se už vyjádřila i dotčená firma Caviar, která celou věc označila za nedorozumění. „Byl to jen interní vtip, fotomontáž se do médií nikdy neměla dostat,“ uvedla v prohlášení.

To však zpěváka rozhodně neuklidnilo a ruskou propagandu nekompromisně odsoudil. Chce se bránit u soudu a ruským fanouškům pohrozil, že v Rusku už kapela nikdy nevystoupí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tgbg ( 3. července 2016 07:59 )

Jak vidět ruští fašisti a nacisti vedení Putlerem jsou schopni úplně všeho!!!

zdenkk ( 2. července 2016 22:34 )

zdenekk_senior ( 2. července 2016 22:33 )

Můj syn není žádný úchyl, on je debil protože zpackali porod a on jim upadl na zem.

rego_senior ( 2. července 2016 22:25 )

Tak to bude asi něco podobnýho jako ten náš debil rego.

zdenekk_senior ( 2. července 2016 22:24 )

To je hrozný, ten náš debilní syn zdenekk tady dřepí od rána do noci.

Zobrazit celou diskusi