Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Viktor (†4) zemřel otci v náručí na koupališti: Maminka se na pohřbu zhroutila

Malého Viktorka (†4), který se utopil na koupališti ve Štúrově, pohřbili. (ilustrační snímek)
Malého Viktorka (†4), který se utopil na koupališti ve Štúrově, pohřbili. (ilustrační snímek)  (Autor: Profimedia.cz, TV JOJ)
Autor: lm - 
23. června 2016
17:02

Slzy a velký smutek. Příbuzní se naposledy rozloučili se čtyřletým Viktorkem, který se za tragických okolností utopil na koupališti ve slovenském Štúrově. Nejhůře na tom byla maminka Monika, která neustále plakala, a museli ji podpírat.

Malý Viktor (†4) zkolaboval na koupališti ve Štúrově při nevinné hře se svým tatínkem. Otec Gabriel ho vyhazoval do vzduchu a pak ho zas chytal. Chlapec přitom spadl do vody a nalokal se vody. Chlapec byl v pořádku, ale za několik vteřin zkolaboval a upadl do bezvědomí. Záchranáři se ho snažili dvě hodiny oživit, ale bohužel neúspěšně. „Zemřel vlastně v mých rukou,“ popsal severu Čas.sk zoufalý táta.

Rodina a nejbližší se s malým chlapečkem naposledy rozloučili ve středu před polednem. Pohřeb nejhůře snášela maminka Monika, která neustále plakala, a musel ji podpírat manžel a její otec. Poté, co Viktorka (†4) v bílé rakvi pohřbili, příbuzní zasypali jeho hrobeček bílými růžemi, autíčky a plyšáky.

Policisté nechtějí k případu nic uvést, ale podle informací Nového Času chlapec zemřel na tzv. suché utopení. Znamená to, že člověk vodu vdechne, ale nedostane se mu do plic. Voda zůstane v dýchacích cestách, kde může způsobit křeče a stažení svalů hrtanu, které vedou k udušení.

Video  Viktor (†4) zkolaboval na koupališti, oživit se ho nepodařilo.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

jerry ( 23. června 2016 19:06 )

Hovno.

ellka ( 23. června 2016 18:21 )

Ano, blba zabavka dospelych, som s dietatom v bazene s pre dieta hlbokou vodou, vyhodim ho do vzduchu a necham dopadnut do vody. Neuvedomuju si ze dieta skonci pod vodou a "logne" si vody. A moze to skoncit aj tak, ze to uz nerozdycha.

ellka ( 23. června 2016 18:18 )

Otec ho hadzal do vody. Zabavka v bazene. Dufam ze tu nebude zajtra dalsie pokracovanie, ze otec obvinuje zachranarov z kupaliska ze mozu za smrt dietata, lebo nepouzili pri jeho ozivovani defibrilator.

Zobrazit celou diskusi