Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zrůda znásilnila a zavraždila holčičku (†10): Vrah jí vyrval srdce z těla!

Autor: lm - 
10. června 2016
17:15

Brazilce rozlítil případ bestiálního vraha Jaira Lopese (42). Muž minulou středu unesl malou desetiletou holčičku, znásilnil ji a pak jí vyrval srdce z těla. Policisté ho museli po zatčení vyzvednout vrtulníkem, protože ho chtěly stovky místních lynčovat a zabít.

Desetiletá Raiana byla unesena minulou středu cestou do školy. Její tělíčko bylo posléze objeveno na farmě v Buenopolis. Policisté zjistili, že vrah holčičku znásilnil a posléze jí vyrval srdce z těla, které nedaleko zakopal.

Policisté bestiálního vraha vypátrali a zatkli nedaleko místa nálezu tělíčka holčičky. Z místa zatčení musel být vyzvednut vrtulníkem, protože ho chtělo lynčovat na 500 místních. Několik z nich se k němu dostalo a způsobilo mu zranění, s nimiž byl následně vyfocen novináři.

Lopes nejdříve tvrdil, že s vraždou holčičky nemá nic společného, ale pak přiznal, že ji unesl. Údajně proto, že chtěl rodiče vydírat. Detektivové si ale myslí, že holčičku unesl kvůli černé magii a sloužila mu k vykonání rituálu. Lopes má prý na těle tetování, které značí, že patří k sektě.

bibs_7 ( 23. června 2016 20:51 )

Zkrátka si ty opice nemeli co tahat z afrických banánovníku do Ameriky. A kdyz je tam uz ale natahali, tak je nemeli co tahat z bavlníkových plantází a nemeli by pak ty problémy, co ted mají.

vosavopruz ( 10. června 2016 21:11 )

Rudla má v hlavě n.asráno,je posedlej sexem

Ruudazvostravy ( 10. června 2016 17:24 )

voprava = zacházet

Ruudazvostravy ( 10. června 2016 17:21 )

Jó,holt gdo neumý s čů*rákem patřyčně acházet,tak skončý s natrženou pr*ckou f krymu.

Zobrazit celou diskusi