Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otec zavraždil svou dceru (†6) a oběsil se: Předtím napsal mrazivý vzkaz manželce

Autor: lm - 
3. června 2016
22:49

Absolutní šílenství! Jinak se ani nedá nazvat tragédie, ke které došlo ve čtvrtek na britském ostrově Wight. Otec tu utopil svou dcerku, zabil dva psy a pak se oběsil. Vše proto, že se mu rozpadalo manželství.

Obyvatelé malého britského ostrůvku Wight jsou v šoku. Stovky lidí včera oplakávaly hrozivou vraždu, která šokovala jejich společenství. Darren Flux-Edmonds (44) tu utopil svou šestiletou holčičku jménem Keziah, zabil dva psy a pak se oběsil. Vše kvůli tomu, že se rozcházeli s manželkou.

Děsivou scénu objevila maminka holčičky po příchodu z práce. Sanitka holčičku převezla ihned do nemocnice, ale lékaři už nemohli nic dělat. Zhrzený manžel prý Nikki (48) krátce před svým odporným činem napsal, že jí „zanechá něco na památku“.

Malou Keziah všichni popisují jako roztomilou holčičku, která snila o tom, že až vyroste, tak se stane Elsou z pohádky Ledové království od Disney. Nikdo z místních nedokáže pochopit, co se stalo.

Rodiče Keziah se rozešli tento rok, holčička bydlela s maminkou a otec se odstěhoval. Darren se s rozpadem manželství zřejmě nemohl vyrovnat, o čemž svědčí i jeho příspěvky na sociální síti. „Bože, mé srdce puká. Nemám ponětí, co potřebuji, ale ty bys mi mohl pomoci. Prosím, pomož mi,“ uvedl na svém Facebooku koncem dubna. Často se tam také chlubil přátelům svou milovanou dcerkou.

1pravda1 ( 4. června 2016 09:47 )

Ani se jeho ženě nedivím, kdo ví, jak se projevoval v manželství, zjevný psychopat, jako by nestačilo zabít sebe, tak utopit dítě - to normální člověk nedokáže, a ještě zabít psy.... no ještě, že zabil i sebe, ten člověk nebyl psychicky zdravý, je docela možné, že terorizoval i manželku pokud se nechovala jak chtěl...

pepazdepa2 ( 4. června 2016 08:12 )

Jako Monika ho chtěla časem vyměnit za atraktivnější (zejména finančně) model. Už spolu nebydleli -> pracovala na tom. Teď už má volné (nejen) ruce.

Zobrazit celou diskusi