Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polský prezident poslal fanynce noční selfíčko: Je na něm prst?!

Autor: ČTK, mka - 
1. května 2016
09:01

Polský prezident Andrzej Duda před usnutím chatuje s Poláky  a Polkami na sociálních sítích. Fanynce, která nemohla uvěřit, že po půlnoci na Twitteru klábosí s hlavou státu, na důkaz poslal vlastnoručně vyfocené „selfíčko“. A že se moc nepovedlo, dopsal komentář o tom, že muži jsou oškliví jako čerti, ženy jsou krásné vždy.

Prezidentův soukromý účet na Twitteru kvůli besedování s uživateli, kteří mají podivné, někdy i vysloveně vulgárními přezdívky, upoutal pozornost médií již před časem. I výroky prezidenta a jeho debatních partnerů občas vzbudily kontroverzi.

Tentokrát poslal mladé Polce na důkaz, že z účtu odpovídá skutečně on, noční selfie. A protože by to nebyl on, aby nepřidal i nějaký kontroverzní komentář, dodal: „Kluk bývá trošku ošklivější než ďábel. Ženy jsou hezké vždy. Tak už to na světě chodí.“


Prezidentská kancelář se ale na dotaz listu Gazeta Wyborcza zdržela komentáře s vysvětlením, že prezidentovy aktivity na soukromém účtu nepředstavují informaci pro veřejnost.

Tentokráte se podle deníku záznam noční konverzace bleskově rozšířil v sociálních médiích a většina uživatelů se prý shodla, že taková aktivita, byť soukromá, není pro hlavu státu zrovna vhodná.