Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Řidička za jízdy krmila dítě, měla ho na klíně

Řidička na Slovensku jela v autě s dítětem na klíně. K tomu ho krmila.
Řidička na Slovensku jela v autě s dítětem na klíně. K tomu ho krmila.  (Autor: TV JOJ)
Autor: shp - 
22. února 2016
17:36

Řidič ze slovenského Komárna se nestačil divit, když zastavil na křižovatce a viděl, jak řidička ve voze vedle něj má na klíně dítě. To krmila a nepřestala ani, když se s vozem rozjela.

Říkám si, že špatně vidím. Na klíně řidičky sedělo asi dvouleté dítě. Myslel jsem, že je to asi nějaká atrapa, a tehdy jsem viděl, že otočilo hlavu. Matka mu dávala nějaké jablko do úst,“ řekl TV JOJ svědek.

Vše se odehrálo na křižovatce, když svítila červená. Že by pak žena ale dítě usadila do sedačky, to ani náhodou. „Potom jsem ještě dojel auto, jeli jsme souběžně. V jedné ruce držela dítě, druhou si oblizovala, asi měly dobrý oběd,“ dodal svědek o ženě s dítětem na klíně.

Totožnost řidičky ve voze značky Mercedes už zjišťuje policie. „Řidička svým nezodpovědným konáním kromě sebe a dítěte ohrozila i ostatní účastníky dopravního provozu,“ uvedla policejní mluvčí Božena Bruchterová.

Žena navíc měla v autě další ratolesti. „Na zadním sedadle měla dvě nebo tři děti,“ dodal svědek. „Nevíme, zda je řidička připoutaná. Každopádně by došlo při nárazu k tomu, že dítě by pravděpodobně neudržela. Byla by to vážná poranění,“ řekl znalec z oboru dopravy Ladislav Šipula.

Video  Řidička s dítětem na klíně  - TV Joj
Video se připravuje ...

a-z- ( 22. února 2016 19:43 )

Bonzák. Komunistický manýry na Slovensku ještě trvaj.

sores ( 22. února 2016 18:33 )

 Seřvat ji?? No to by z toho vyšla hodně dobře, dát jí obrovskou pokutu a na pár měsíců sebrat řidičák, přísnost jako v Německu. Tací hova.da si nic jiného nezaslouží!!!

janinax ( 22. února 2016 17:55 )

Blbka co jiného,až se něco stane tak už bude pozdě a pláč bude zbytečný Vytáhnout ji z auta a seřvat ji!!!!

Zobrazit celou diskusi