Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nehoda u Hrušovan stála život i druhé dítě! Proč vyjela řidička mimo vozovku?

Nehoda u Hrušovan stála život i druhé dítě! Proč vyjela řidička mimo vozovku? (ilustrační foto)
Nehoda u Hrušovan stála život i druhé dítě! Proč vyjela řidička mimo vozovku? (ilustrační foto)  (Autor: HZS Karlovarského Kraje)
Autor: ČTK - 
13. listopadu 2015
11:42

Středeční autonehoda u Hrušovan na Chomutovsku má další oběť. V nemocnici podlehlo vážným zraněním už druhé dítě, řekla dnes ČTK chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková. Příčinu tragické havárie policie dál vyšetřuje.

Nehoda se stala ve středu večer. Osobní vůz sjel ze silnice R7 poblíž Hrušovan na Chomutovsku a převrátil se na střechu. Ve voze cestovaly dvě ženy a tři děti. První oběť, dítě, zemřela krátce po převozu do nemocnice. „Ve čtvrtek zemřelo na následky zranění další dítě. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme v tuto chvíli více informací poskytovat,“ řekla ČTK Pivková.

Šestatřicetiletá řidička ze Žatce projížděla místem kolem 18:00. „Z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo vozovku, kde se auto převrátilo na střechu. S řidičkou jely ve vozidle její dvě nezletilé děti,“ uvedla už dříve mluvčí.

Ve vozidle cestovala ještě pětačtyřicetiletá spolujezdkyně také s dítětem. Na místě zasahovaly vrtulníky, které zraněné děti dopravily do nemocnic v Ústí nad Labem a Praze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání