Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž se svlékl v metru a své svršky natáhl bezdomovci, ten jen nevěřícně koukal

Muž věnoval polonahému bezdomovci svoje tričko.
Muž věnoval polonahému bezdomovci svoje tričko.  (Autor: Facebook)
Autor: tmp - 
10. ledna 2016
18:06

Na internetu se objevilo dojemné video mladého muže, který věnuje svoje tričko polonahému staršímu bezdomovci. Video se stalo okamžitě hitem a za dvacet hodin jej zhlédlo více než 4 755 000 uživatelů sociální sítě.

Video začíná pohledem na staršího bezdomovce, který sedí celý pobledlý, vysvlečený do půl těla na sedadle newyorského metra. Za chvíli k němu přistoupí mladší muž pouze v tílku, který si očividně kvůli bezdomovci sundal své bílé tričko. To nabízí muži, který jej ale nemůže obléknout, jelikož je moc slabý.

Muž v tílku neváhá a pomáhá bezdomovci triko obléknout. Ještě se pak jednou vrátí a muži věnuje i svoji zimní čepici. Video se stalo okamžitě velmi sledovaným a za dvacet hodin jej sdílelo přes 83 tisíc uživatelů. Pod videem se pak rozhořela konverzace, ve které lidé sdílí podobné zkušenosti, nebo nadávají na stát, který bezdomovcům údajně nepomáhá. „Tohle video ukazuje, že nemusíte být bohatý, abyste mohli pomoci. Jeho matka, přítelkyně nebo dcera má štěstí,“ komentuje video jedna z uživatelek.

Podívejte se na video:

Video Muž daroval svoje tričko polonahému bezdomovci, video se stalo hitem. - Facebook.com
Video se připravuje ...

ccir ( 11. ledna 2016 21:17 )

A prečo nepoužívaš svoj rodný jazyk? Takto by to fakt nenapísal žiaden Slovák, veď to nemá so slovenskou gramatikou vôbec nič spoločné. Takže: A tu v Česku, najmä v Prahe sa ľudia k tým chudákom bezdomovcom chovajú ako dobytok ... Hanba, vezmite si príklad a v tom novom roku sa snažte pomáhať!!!

cinderella1 ( 11. ledna 2016 03:47 )

Toto video shledlo vice nez 4.755,000 uzivatelu socialni site? ...a me to nejde prehrat, skube se to a zastavuje kazdou sekundu.

kadlicek ( 10. ledna 2016 19:26 )

 A tuná v Češsku, najmá v Práhe sa ludjá k tým chuderom bezdomovcom chovajú ako dobytkovja.... Hanbá, vozmitě si príklád a v tem novom roce sa snážtě pomáhať !!!!

Zobrazit celou diskusi