Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIDEO: Děti pod stromeček dostaly tatínka, byly radostí bez sebe

Autor: lm - 
12. prosince 2015
22:01

Někdy stačí obyčejné gesto k tomu, aby se na dětské tváři o Vánocích objevil velký úsměv. Zářným příkladem je i toto video z Ameriky, které ukazuje, že k dětské radosti stačí jen opravdu málo.

Americký voják Scott Lee Stevens (31) byl před Vánoci povolán do armády na tříměsíční námořní misi ve Středozemním moři. A tak, zatímco se jiné rodiny pospolu připravují na Vánoce, Scottovy děti netrpělivě vyhlížely svého tatínka a doufaly, že na Štědrý den přijede domů.

Několik týdnů před Vánoci se stal zázrak! Malý Alfie a jeho sestřička Lily přišli do obýváku, kde ležel obrovský dárek. Maminka Ruth jim řekla, že ho pro ně v noci přinesli „elfové“. Malí chytrolíni nejdřív dumali, jak se tak velký dárek vůbec do obýváku dostal, ale vmžiku je to přešlo a dali se do rozbalování.

Pod hromadou balícího papíru se k jejich ohromnému překvapení skrýval vytoužený tatínek. Sourozenci se svému otci ihned vrhli kolem krku. „Táta, táta, je to tatínek,“ začali radostně křičet a usmívali se od ucha k uchu. „Elf nám přinesl tatínka na Vánoce,“ uzavřela maminka.

Na video, které vykouzlí úsměv i na vaší tváři, se můžete podívat zde:

Video Děti dostaly pod stromeček tatínka a měly neskutečnou radost. - YouTube
Video se připravuje ...

rescarot ( 12. prosince 2015 22:55 )

Děti pod stromeček dostali tatínka, byly radostí bez sebe. Předpokládám že autor článku má minimálně jednu VŠ. I když já bych asi stejně napsal že děti DOSTALY tatínka, nehledě na to že 12 dní před štědrým dnem psát v minulém čase mi přijde hooodně ujeté. I když popravdě při vědomí faktu že jde o občany USSA je mi taková pitomost brutálně fuk. Asi někdo otevřel obálku s návodem co se má psát o vánocích od pana protektora Andyho Šapita dříve něž měl.

Zobrazit celou diskusi