Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejdojemnější vánoční video? Sestřičky dostaly k Vánocům bratříčka a propukly v pláč

Autor: lm - 
9. prosince 2015
12:41

Telefon, počítač, barbína a halda sladkostí. To jsou obvyklá vánoční přání dětí, při jejichž splnění se jim rozzáří oči a zaplaví je vlna radosti. Tři sestřičky z amerického Texasu ale k Vánocům dostaly malého bratříčka a jejich reakce je k nezaplacení!

Tři sestřičky z Texasu nechtěly pod stromeček haldu dárků, jejich největším přáním bylo mít konečně bratříčka. „Moje vánoční přání: aby moje maminka a tatínek dostali děťátko, po kterém touží,“ napsala malá Chloe. To ještě netušila, že zázrak se bude konat dřív, než by čekala.

Jejich maminka Courtney a tatínek Steve totiž před Vánoci obdrželi šťastnou zprávu. Podařilo se jim adoptovat malého chlapečka Nathana. Když si ho přinesli domů a chtěli ho představit holčičkám, rozhodli se, že si jejich reakci natočí na video. A stálo to za to!

Když sestřičky vejdou do místnosti a pod stromečkem spatří svého nového bratříčka, zůstanou v úžasu. Na jejich tvářičkách se vmžiku objeví slzy štěstí a holčičky se nad malým uzlíčkem začnou nekontrolovaně radovat. Dojemné video je důkazem, že Vánoce jsou především svátky lásky a rodiny, nikoliv konzumu.

Video Holčičky nalezly pod stromečkem bratříčka. - YouTube
Video se připravuje ...

giacomo_contadino ( 9. prosince 2015 14:50 )

Hezké

Zobrazit celou diskusi