Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Matka koupila dceři k osmnáctinám kokain: Chtěla jsem, aby si oslavu pořádně užila

Matka koupila k narozeninám dceři šest gramů kokainu.
Matka koupila k narozeninám dceři šest gramů kokainu.  (Autor: Internet)
8. září 2015
18:57

Neskutečný případ vyšetřovali v Londýně v Anglii. Matka zde dceři koupila dvanáct pytlíčků kokainu, aby si spolu užily pořádnou oslavu osmnáctých narozenin mladé dívky. Na to už ale nedošlo. Od soudu ale vinná matka odešla bez trestu – vězení by prý poškodilo její rodinu.

Normální lidé kupují dětem k narozeninám knihy nebo elektronické hračky. A i když ty osmnácté jsou tak trošku výjimečné, Nicola Austen (37) z Londýna to dost přehnala. Na oslavu narozenin své dcery objednala limuzínu, která je měla povozit po městě. To by bylo ještě v pořádku, horší byl ale druhý dárek, který koupila.

Nicola sehnala dvanáct pytlíčků (5,65 gramu) kokainu nejvyšší jakosti (tenhle měl 87 %). Plánovala totiž, že si s dcerou její narozeniny pořádně užijí! Jenže celou „radost“ jim zkazili policisté se psy, kteří drogy doslova vyčmuchali.

Nicola stanula před soudem – a nebylo to poprvé. Byla usvědčena už šestkrát – v roce 2010 dokonce za držení amfetaminu. Od tohohle soudu ale vyšla čistá, nebo aspoň bez trestu vězení. 

Nakonec dostala roční podmínku a 250 hodin prospěšných prací. Její obhájkyně totiž u soudu prohlásila, že její uvěznění by mělo špatný vliv na rodinu, ve které je ještě dospívající hoch. Nicola se navíc stará o nemohoucí babičku. A soud dal advokátce za pravdu.

Zobrazit celou diskusi