Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Islámský fanatik z USA: Uřízl bych hlavu vlastnímu synovi na počest ISIS!

Amir Said Rahman Al-Ghazi, původním jménem Robert McCollum, vyhrožoval, že pro ISIS zabije vlastního syna.
Amir Said Rahman Al-Ghazi, původním jménem Robert McCollum, vyhrožoval, že pro ISIS zabije vlastního syna.  (Autor: Twitter, Policie)
Autor: lm - 
17. července 2015
11:46

Pro islámské fanatiky není nic svaté, ani vlastní rodina. Opět o tom přesvědčil rodilý Američan z Ohia, kterého naverboval Islámský stát. Prohlašoval, že by pro ISIS klidně uřízl hlavu vlastnímu synovi!

Amir Said Rahman Al-Ghazi, původním jménem Robert McCollum, byl zatčen v Clevelandu poté, co si chtěl od agenta v utajení koupit za 400 dolarů automatickou pušku AK-47. Podle agentů FBI muž prohlašoval, že kdyby v Americe vypukla válka mezi muslimy a nemuslimy, klidně by vlastnímu nevěřícímu synovi uřízl hlavu.

Podle vyšetřovatelů se Al-Ghazi pokusil poskytnout Islámskému státu materiální podporu. Navíc muž už několik měsíců na sociální síti extremistickou skupinu blahořečil a přísahal, že v jejím jménu spáchá v USA teroristické útoky. Jednou z variant mělo být vykolejení vlaku. K extremistům se pokoušel naverbovat i další Američany.

Pro Ameriku se zfanatizovaní rodilí občané začínají stávat velkým problémem. Před několika dny policie v americkém Bostonu zadržela syna místního policejního důstojníka, který měl také v plánu spáchat teroristický čin jménem Islámského státu. Podle odposlechů chtěl muž odpálit nálož v areálu blíže neurčené univerzity. Vyšetřovatelé ho zatkli při tom, když se od jejich informátora pokoušel koupit zbraně.

 

igamenir ( 17. července 2015 12:37 )

Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni; a ‚nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina‘. Kdo miluje otce nebo matku víc nežli mne, není mne hoden; kdo miluje syna nebo dceru víc nežli mne, není mne hoden. Kdo nenese svůj kříž a nenásleduje mne, není mne hoden. Mt 34 - 38

santikxauz ( 17. července 2015 12:23 )

ISIS a USA jsou největší zkáza lidstva.

majojo ( 17. července 2015 12:12 )

 Ano, milý pane, udělejte to. A dbejte, abyste se při tom nepoblil, to by bylo zneuctění ISIS. Kéž vám krev vašeho nevinného syna stříká a ponožky.

Zobrazit celou diskusi