Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Leden 2012? Potopení lodi Concordia a Kaiser na odvykačce

Autor: red - 
31. prosince 2012
12:08

Je-li teplo v lednu, sahá bída ke dnu. Tak praví jedna pranostika. V lednu roku 2012 však ke dnu nedosáhla bída, ale luxusní výletní parník Concordia. Stalo se tak přesně sto let poté, co takhle neblaze skončil i slavný Titanic. Historie se opakuje. To platí i u herce Oldřicha Kaisera, který se už po několikáté uchýlil do protialkoholní léčebny, aby se zbavil závislosti. Co se ještě stalo letos v lednu?

Potopení lodi Concordia: 32 lidí se utopilo, kapitán utekl

Tragédie srovnatelná s potopením Titaniku se odehrála poblíž Toskánských ostrovů. Italská výletní loď Concordia najela v pátek 13. ledna 2012 na útes, který jí roztrhl bok a způsobil tak 80metrovou trhlinu. Loď se převrátila na bok a ve vodou zalitých prostorách se utopilo 32 lidí.

Za trágédii je zodpovědný kapitán lodi Francesco Schettino, kterému se podařilo z Concordie uprchnout. Hrozí mu 480 let vězení.

V lednu se potopila loď Concordia, ze které kapitán Schettino utekl V lednu se potopila loď Concordia, ze které kapitán Schettino utekl | Archiv Blesku

Kaiser zase odvykal

Pokuřujícího, v teplákách, péřovce a čepici, zachytili fotoreportéři Blesku Oldřicha Kaisera (56) před léčebnou závislostí v jižních Čechách. Slavný herec se tady pokoušel již potřetí porazit démona alkoholu.

Falešná gynekoložka

Policisté chytili Slováka Martina S., který se nechal přeoperovat na ženu a v Česku vystupoval jako Sandra Svobodová. Pod tímto jménem si otevřel 10. ledna soukromou gynekologickou ordinaci v jihočeské Bechyni a 18. ledna už ji zavřel. Než si pro falešnou doktorku přišli policisté, vyšetřila Svobodová dvě desítky pacientek, kterým dokonce předepisovala léky.

Klum a Seal to zabalili!

Německá topmodelka Heidi Klum (39) a britský zpěvák Seal (49) ofi ciálně potvrdili, že jejich manželství je po sedmi letech u konce. Důvodem je prý vzájemné odcizení. Dál je spojuje už jen péče o jejich čtyři děti. Důvod? Seal moc pařil a Heidi měla moc práce?

Dara přiznala Rytmuse

Rytmus a Dara Rolins spolu začali randit Rytmus a Dara Rolins spolu začali randit | Lenka Hatašová, Jindřich Starý

Zpěvačka Dara Rolins (40) poprvé přiznala, že má novou lásku, slovenského rappera Patrika Vrbovského (36) alias Rytmuse. Čtyři měsíce jí stačily na to, aby svého miláčka skamarádila s dcerou Laurou (6) a nastěhovala si ho do své vily v pražském Šáreckém údolí.

Odhalená Mahulena!

Herečka Mahulena Bočanová projevila notnou dávku odvahy a nechala se nafotit ve svých 44 letech v Evině rouše. V kalendáři Jakuba Ludvíka vypadá opravdu skvěle a sexy. Nebyla to ale její odhalená premiéra, v roce 2000 už nafotila lechtivé fotky pro Playboy.

Mahulena v roce 2012 ztratila konečně zábrany  a nebála se pochlubit svým tělem, které na přání moderátorky neprošlo žádnou retuší Mahulena v roce 2012 ztratila konečně zábrany a nebála se pochlubit svým tělem, které na přání moderátorky neprošlo žádnou retuší | Foto Jakub Ludvík

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi