Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Babiš pro Blesk o volbách, skládání koalic, covidu i vládních účtech

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
4. října 2020
13:10
Autor: Jakub Veinlich - 
4. října 2020
08:10

Premiér Andrej Babiš (ANO) zapil v sobotu večer výhru panákem, že nešel s opozičními lídry na pivo, mu nevadí. V pořadu Ptám se, pane premiére s moderátorem Jakubem Veinlichem promluvil na Blesk.cz o tom, jak vidí vznik krajských koalice bez ANO. Podle něj je snaha Babiše odstavit, ale jinak ho prý nikdo nezničí. U koronavirových opatření zmínil v komunikaci především u krajských hygien, kterých chybí centrální řízení, uvedl premiér. Potvrdil i to, že chce kandidovat na předsedu hnutí ANO v příštím roce.

Premiér Andrej Babiš už v sobotu uvedl, že považuje výsledek hnutí ANO, které vyhrálo v 10 krajích, za skvělý. Poděkoval všem občanům, kteří i přes koronavirovou epidemii přišli k volbám. Kvůli mediální masáži a stálé kritice vlády měl z voleb obavy, jediným programem opozice je podle něj porazit Babiše ve sněmovních volbách příští rok. Předseda kabinetu též uvedl, že nehodlá zasahovat do vyjednávání o koalicích v jednotlivých krajích, je to podle něj na tamních organizacích.

Video  Babiš o covidu: Situaci zvládáme, formuláře v hospodách nebudou a nákupní doba pro seniory také ne  - Blesk - Jakub Veinlich, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

„Mám z toho upřímnou radost. De facto možná ještě větší než v roce 2017. Byla tady obrovská nejistota, jestli přijdou naši voliči, dají nám hlasy, nepodlehnou různým dezinformacím,“ řekl Babiš. V souvislosti s opozicí mluví o spiknutí nenávisti. „Bylo neuvěřitelné v debatách, jak někteří lídři Babiše nenávidí. Jediný jejich program je porazit Babiše příští rok,“ dodal premiér.

Array

Připomeňte si volební superdebatu Blesku i předchozí díl pořadu Ptám se, pane premiére:

Video  Emotivní spor o nouzový stav i covidová opatření: Lídři v superdebatě Blesku řešili i strach voličů  - Blesk - Jan Jedlička, Vera Renovica, Jaroslav Šimáček
Video se připravuje ...

Video  Babiš pro Blesk o cestách do ciziny, změně u obchodů, rouškách i otevírání bazénů  - Blesk TV
Video se připravuje ...

ivalen ( 13. října 2020 15:06 )

Při první kandidatuře jsem volil Babiše, to jsem ho neznal a věřil mu. Dnes, když ho člověk poslouchá, tak jen mele pokaždé něco jiného a pořád jen něco slibuje - skutek utek. To, že dopustil zrušení opatření proti kovidu již v létě přináší dnes tyto výsledky. Babiše jsem znovu už nikdy nevolil. Ovšem to, že vyhrál většinou volby v krajích a ***í se tam v koalicích ODS a Fiala se svou stranou bude zase u moci, to se mi nelíbí vůůbec.

luder ( 10. října 2020 13:23 )

Ti co vyřvávají proti StB! A co tihle? Agent StB Havel (Tomis), prezident, zvolený komunisty ( člen KSČ 1962 – 1966), agent StB Dienstbier st. ministr, Jan Ruml (pastýř) ministr vnitra, poté další agenti StB - ministři Vondra, Kocáb (MUK ve službách KG, potom prof. P.Eben (Petřík), Vlasta Chramostová (Klára), umělec Bartoška (Narcis), Přeučil (Klaun), Václav Neckář (Bacil), Smoljak Ladislav (Stožický), JanTříska (Toman) Kavan (Kato), Dominik Hašek (hokejista), rež.Vorlíček (Vašek), europoslanec za TOP 3% Štětina (Plavec), kandidáti na prezidenta agent StB pedofil Drahoš (BAS) a agent StB Horáček (Sázkař), atd - ttp://www.rac-bohe­mia.sz­m.co­m/stb­.htm. Tak nevím, co ty vyfetované havloidní mozky mají proti StB. Opravdu to nechápu.

panda82 ( 9. října 2020 08:54 )

Jaké koalice, slepenec , jen aby chytli koryto, osobnost tam není žádná, jen pijavice, nemakačenka, kvůli takovým roste dluh,

marmat ( 5. října 2020 18:30 )

Mikuláš Minář jde do politiky:
"Chci Česko změnit, Babišovi vezmu voliče, opozici se omlouvám!!!"
Reflex
****­******­******­******­*****
Za zneužívání darů na účet MCH obyčejným lidem... Neeeeeeeeeeeeeeeee ???
Za neuskutečněná shro­máždě­ní,,,,­vyká­zaná/­faktu­rova­ná jako realizovaná ??? NIc ?

marmat ( 5. října 2020 18:25 )

V každé debatě hlásÍ opozice.....
Fiala 100% IHNED ,
že Premier neudělal VŮBEC NIC !!!
100X OPAKOVANÁ LEŽ JE POŘÁD FEJK , JAKO BEJK !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa