Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zoufalá matka Kramného: Potřebuji Petra doma!

Autor: shp, Michaela Kalkusová, Karel Janeček - 
1. srpna 2018
05:00

Chce mít svého syna doma. Stále věří, že je nevinný. Zoufalé matce Petra Kramného (40) odsouzeného za vraždu manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) v egyptské Hurghadě svitla naděje, že by se jí mohl syn vrátit. Sám Kramný totiž podal pět let od smrti svých bližních návrh na obnovu svého procesu.

Symbolicky, přesně po pěti letech od smrti Moniky a Klárky, 30. 7. 2018 podá návrh na obnovu řízení ve své trestní věci,“ uvedl Václav Peričevič ze Spolku Šalamoun. Ten od začátku celé kauzy věří v Kramného nevinu a veřejně za ni bojuje. Advokátka odsouzeného za vraždu Jana Rejžková informaci nejdříve komentovat nechtěla, ale nakonec tak učinila na sociální síti.

S ohledem na zvýšený zájem médií v souvislosti s avizovaným návrhem na obnovu řízení trestní věci Petra Kramného sděluji, že dne 30. 7. 2018 bude návrh na obnovu řízení podán. K důvodům a obsahu návrhu se nebudu blíže vyjadřovat. Návrh bude přednesen při veřejném zasedání u Krajského soudu v Ostravě,“ stojí v jejím prohlášení na Facebooku.

Matka Petra Kramného, Irena Rychlá, je moc ráda, že k podání návrhu došlo „Je jedině dobře, že paní doktorka návrh na obnovu procesu podala. Protože můj syn neudělal nic. Naopak potrestáni by měli být ti, co to na něj ušili. Ti by měli jít sedět,“ řekla Blesk.cz. „Potřebuji, aby mého syna zprostili obžaloby a pustili ho domů,“ dodala s nadějí.

Monika a Klárka Kramné byly 30. července 2013 nalezeny mrtvé v pokoji číslo 6343 hotelu Titanic Palace v egyptské Hurghadě. Otec rodiny Petr od začátku tvrdil, že je nevinný a že je někdo otrávil. Znalecké posudky na to, zda byly otráveny, či zabity elektřinou, jak tvrdila obžaloba, se lišily.

VIDEO: Kramný doufá v obnovu procesu. 

Video  Češi a další turisté uvázli dlouhé hodiny na Rhodosu. A Kramný doufá v obnovu řízení.  - Barbora Horáková, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

la.ma ( 7. září 2018 14:28 )

máš novou diskuzi pod senzačním odhalení Šalatlamounů, demente přidej svoje upatlaný moudrosti

la.ma ( 5. září 2018 18:11 )

My diskutujeme jinde....senilo tupej, víš howby a rozhodnutí o podjatosti soudkyně není až tak důležitý, hňupe

la.ma ( 5. září 2018 12:39 )

hlupáčku ubohej, ta stránka vznikla až dlouho poté, co roky Šalaumouněnci a Hopik přesvědčovali veřejnost o "nevině" PK neumíš si zjistit data, blbe obecní, dej si radši oběd s druhým obecním blbem Satanem a nežvaň Kra***iny

..krakonos500 ( 2. září 2018 15:42 )

Existence toho webu dokazuje, že i kramnkonečníci pochybují o nestrannosti našich soudů, jinak by nemuseli ostatní přesvědčovat o vině PK.

la.ma ( 30. srpna 2018 09:31 )

čtěte pravdu na FB Kramný sedí právem Nečtěte blba Satana, je to ztráta času

Zobrazit celou diskusi