Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kramný bojuje dál i z vězení: Mám nové důkazy, vykřikuje obhájkyně Rejžková

Autor: dce - 
16. prosince 2016
19:02

Už víc jak půl roku sedí Petr Kramný ve vězení a odpykává si trest za vraždu své manželky a dcery. Na dovolené v Egyptě je podle soudu zabil elektrickým proudem. Dostal trest 28 let. Za svou nevinu se ale bije dál. A s ním i jeho advokátka Jana Rejžková, která tvrdí, že má nové důkazy!

Petr Kramný podal nedávno dovolání k Nejvyššímu soudu. S odvoláním v Olomouci neuspěl, soud mu trest 28 let potvrdil. „Mám nové důkazy,“ řekla jeho obhájkyně Zlínskému Deníku. Plánuje je Nejvyššímu soudu předložit a dokázat nevinu svého klienta.

Rejžková zdůrazňuje, že jde o zcela nové důkazy, konkrétní ale být nechtěla. „Jediné, co můžu prozradit, je, že z konzultací znalců z oboru soudního lékařství mám poznatek, že závěry expertů, které mého klienta usvědčovaly v očích obecných soudů, takový závěr nikdy nevyslovily a v tomto směru si opatřuji další důkazy,“ prozradila jen.

„Ve své důvěře v Nejvyšší soud stále doufám, že vysloví svůj názor, a to nejen k důkazní situaci,“ dodává.

Kramného mezitím ve vězení podporují zejména jeho rodiče, ale také rozsáhlý fanklub, který ho denně zásobuje dopisy.

fido2 ( 24. října 2018 16:28 )

Ať je to jak chce, ale znalci zfalšovali důkazy a nebyli potrestáni. To vypovídá něco o našem soudnictví. A není to jediný případ. SOUDY SI DĚLAJÍ, CO CHTĚJÍ. Inu mají, na rozdíl od nás, demokracii.

mistr_yoda ( 17. prosince 2016 04:37 )

Tobje clanek urcite vijde, debile. a na zaklade toho clanku soud Kramného pusti z vjezeni, debile.

mistr_yoda ( 17. prosince 2016 04:32 )

Solidni pravopis, debile.

valkaamir ( 17. prosince 2016 04:05 )

Psal jsem o nevinne Kramneho a a dukazy z Egypta a machinaci mezi hotelem a pitevnim egyptskym doktorem kde doktor byl osobni pritel majitele hotelu a dve zeny byly prevezeny do ceska sfingovane bez organu a cesti znalci z ostravy se domnivaji ze vliv zabiti byl proud SE DOMNIVAJI.Nezavisle bez nebespeci domluvy nebyly delany jine rozbory u jinych analogu .Ovlivnena skoraptovana soudkyne ktera byt nema svou osobu take v idejich byla ovlivnena medijema co jiz ortel viny prirkla s obcany jiz predem a udelila ortel viny Kramnemu a soudkyne to jen potvrdila.

valkaamir ( 17. prosince 2016 03:51 )

doufam ze zde neni cenzura napsal jsem vetsi clanek ,jsem zvedav kdy vyjde?

Zobrazit celou diskusi