Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Je to spiknutí proti Kramnému! Mám důkazy, tvrdí egyptský právník

Autor: dce - 
27. dubna 2016
11:44

Egyptský advokát Keroles Ezzat Bashier, jehož jméno se v případu Petra Kramného skloňuje až příliš často, byl vyškrtnut ze seznamu advokátů. Médiím totiž poskytl snímky z pitvy Klárky a Moniky Kramných. Navíc nemůže získat vízum pro pobyt v Česku. On sám za tím ale vidí spiknutí ministerstva vnitra. Tvrdí dokonce, že má ministerstvo v celém případu prsty! A on má mít důkazy, které potvrzují Kramného nevinu!

Advokátu Bashierovi u nás prostě pšenka nekvete. Již více než dva roky nesmí do České republiky, protože nezískal vízum pro pobyt. Má tu sice rodinný dům a kancelář, k nim ale nemá přístup. „Neumožnili mi přístup do mé kanceláře, nemohu ani zkontrolovat svůj vlastni byt,“ řekl Egypťan serveru TN.cz.

A ke všemu ho před nedávnem Česká advokátní kancelář vyškrtla ze seznamu advokátů, a on zde tak nemůže vykonávat praxi. O tom bylo rozhodnuto v kárném řízení, kterého se Bashier nemohl zúčastnit. Vyškrtnut byl za poskytnutí fotografií z pitvy Klárky a Moniky médiím.

„Domnívám se, že vyškrtnutí ze seznamu advokátů je pouze další krok k zabránění mému vstupu do České republiky. Nabízí se otázka, zda a jak je ministerstvo vnitra zapojeno do této kauzy,“ prohlásil Bashier.

Daleko nešel ani pro ostrá slova ve věci případu Petra Kramného. „Nemohu uvěřit, jak může být v České republice takto zmanipulovaný soudní proces. Chtěl jsem soudu předložit důkazy, které jsem získal v Egyptě. Jsou to závažné důkazy, o které ale česká justice nemá zájem. Nabízí se otázka, co za tímto procesem stojí?“

Petr Kramný byl obviněn a posléze i odsouzen za dvojnásobnou vraždu své manželky a dcery na dovolené v Egyptě v roce 2013. Za tento násilný trestný čin byl potrestán 28 lety ve věznici se zvýšenou ostrahou. Proti rozsudku se odvolal.

eyhel ( 28. dubna 2016 20:33 )

já čekala že to bude oduševnělá odpově´d

zednik ( 28. dubna 2016 20:18 )

 Egypt si sice nasypal popel na hlavu ohledně pitevního nálezu , že nešlo o intoxikaci, ale od té doby zarytě mlčí . Skoro to vypadá, jakoby si řekli "chtěli jste mít elektřinu, tak se starejte, ale bez nás".

eyhel ( 28. dubna 2016 20:02 )

jo, tak na FB jde plno profilů a palcovat se, bóže i tam je to na h...o

eyhel ( 28. dubna 2016 19:56 )

http://tn.nova.cz/clanek/petr-kramny-ztratil-jsem-duveru-v-lidi-a-viru-ve-spravedlnost.html Jusa je tam první a hned si dala paleček

eyhel ( 28. dubna 2016 19:42 )

tak odkoukáno, od OL soud není stanovený? jinak od PK běžné vyjádření, víc by mu stejně nepovolili

Zobrazit celou diskusi