Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smrt Klárky (†8): Zabilo ji objetí maminky Moniky (†36)!

Autor: Etienne Bláha - 
5. června 2014
05:00

Jak zemřely Monika (†36) a Klárka (†8)? Podle advokátky Kláry Long Slámové (36) je zabil Petr K. (36) obě společně! Monika dostala ránu elektřinou do spodní části krku, zatímco ji Klárka zřejmě objímala a proud skrz ni procházel naplno.

Právní zmocněnkyně rodiny Moniky Klára Slámová o smrti Češek elektřinou nepochybuje. „Nemusíte na to být žádný odborník,“ řekla ke způsobu, kterým měl Petr vraždit. A podle zjištění Blesku má za sebou i svářečský kurs, kde by znalosti o elektřině pochytil.

„Monika měla známky proudu na třech místech těla. Vstup byl ale zřejmě na spodní části krku,“ prozradila Slámová, kudy proudila do těla mrtvé manželky elektřina. Ale co Klárka? „U ní byl vstup širší. A měla vyšší vodivost povrchu těla,“ naznačila právnička.

Video Zprávy: Klárku zabilo maminčino objetí! Nová fakta z kauzy Petr K.! - Blesk TV
Video se připravuje ...

To by znamenalo, že při ráně byla mokrá a pravděpodobně objímala svou maminku! „To nemohu komentovat,“ řekla Slámová na otázku, zda byla rodina Petra K. při zásahu proudem při vědomí.

Matka Petra K. Irena ale s ničím z toho nesouhlasí. „Můj syn je nevinný. Jinak by se nemohl podívat do očí tchánovi,“ tvrdila. Podle ní i Petrovy obhájkyně je nutné brát v potaz lékařskou zprávu z Egypta, která mluví o dehydrataci.

Petrova obhájkyně Jana Rejžková už dříve tvrdila, že se prokázala pouze zástava srdce, zřejmě kvůli dehydrataci. „Je nezvratně prokázáno, úmrtí zásahem elektřinou,“ odporovala Slámová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mikyxxx ( 8. června 2014 01:31 )

no já si nejsem teda jistej ale jaktože ji to neprobralo? jestly ji teda napojil na krk. Elektřina si hledá nejrychlejši cestu k zemi a v tom připade by byl asi tak malej odpor ze by to okamzite vyhodilo jističe... a kdyby měla na patách 0 tak nevím co by se dělo ale myslim si ze by to jističe vyhodilo a jestli ze ji ta malá objímala tak vytvořily něco ve stylu děliče napětí a lidské tělo má průměrně 2k ohm takže by tou malou protékalo 2x menši napětí... nevim jak to je v egiptě a jestly použivaji proudový chrániče, ale přijde mi to celkem zajimavý teda ... buď se v egiptě použivaji 50 let stare normy nebo to je nějaka dezinformace

andrea68 ( 7. června 2014 13:23 )

Mám pocit, že policie už není potřeba v žádném státě, všechno vyřeší od stolu Klára Slámová. Už od pohledu je vidět, že tato paní udělá pro kariéru cokoliv.

elliana ( 7. června 2014 08:41 )

tak si to tak neber ...

ornellatlustoprdka ( 7. června 2014 00:58 )

Kájínek č.2 Pro lidi s normální inteligencí to bude právoplatně odsouzený vrah. A pro pár méně inteligentních, zamindrákovaných tlustoprdek, oběť mezinárodního spiknutí

qwertina ( 6. června 2014 20:51 )

Zobrazit celou diskusi