Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nové detaily o smrti Moniky: Na chodidle měla spáleninu o velikosti golfového míčku!

Autor: ljš - 
11. března 2014
20:35

Pro smrt elektrickým proudem jsou jasné důkazy! Alespoň to tvrdí žena, která je podle FTV Prima seznámena s vyšetřovacím spisem vraždy Moniky a Klárky.

"Paní Kramná měla na těle stopy po zásahu elektrickým proudem, a to konkrétně spáleninu o velikosti golfového míčku na chodidle," řekla žena v pořadu Krimi zprávy.

Podle ní se kriminalisté skutečně domnívají, že chtěl Petr Kramný ze světa sprovodit pouze svou ženu, smrt dcery Klárky byla podle nich nešťastná náhoda. Jednou z verzí je, že se dítě matky v šoku chytlo a proud projel i jeho tělíčkem, drouhou možnosti je, že obě v době vraždy spaly v posteli, kterou společně sdílely, a Klárka se maminky omylem dotkla.

Obviněný Petr Kramný, který po tříměsíčním hotelovém "vězení" nyní sedí ve skutečné vazební cele, nadále trvá na tom, že byli on i jeho žena s dcerou otráveni. Smrt elektrickým proudem je podle něj nesmysl.

Video Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu! - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

cinderella1 ( 12. března 2014 22:01 )

Toho psychiatra potrebujes ty Honza54.

limor ( 12. března 2014 19:17 )

x1hanka1x

kkkastr ( 12. března 2014 18:41 )

Všichni muklové shánějí cigára jen Kramný gel na kohouta. Doufám že mu ho brzy spoluvězňové poskytnou co hrdlo ráčí.

cinderella1 ( 12. března 2014 18:16 )

Podle Korotkova nejdříve opouští životní síla (duše) hlavu a oblast pupíku. Nejdéle se naopak zdržuje v oblasti srdce a rozkroku. Korotkov také zaznamenal, že v případě násilné a neočekávané smrti lidský energetický systém zasáhne takový zmatek, že se duše vrací zpět do těla i po jeho smrti. Důvodem může být přebytek nevyužité energie.

_banderas ( 12. března 2014 17:39 )

Jak víš, že ty spáleniny nenašla eg. policie. Zfanatizovaný národ neexistuje, jsme tu jen my na diskuzi! Stačí?

Zobrazit celou diskusi