Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bývalý právník Kramného odhalil: Záhadná odřenina na zádech Moniky

Autor: ljš - 
8. dubna 2014
20:06

Pozůstatek násilí nebo rána vzniklá při odklízení těla? Podle bývalého právníka Petra Kramného byla na zádech zavražděné Moniky naleza větší odřenina, kterou zřejmě nezpůsobil elektrický proud.

"Byly nalezeny stopy na těle paní Kramné," poodhalil v pořadu Krimi zprávy FTV Prima jeden z výsledků pitvy bývalý právník Petra K., Jaromír Richter. Podle něj rána nepřipomínala spáleninu elektrickým proudem, jakou měla Monika na noze, ale spíše odřeninu. "Na těle dítěte nebylo nic," řekl ještě.

Jak zranění vzniklo, není jasné. Pokud by si ho ale Monika způsobila sama například na pláži, je pravděpodobné, že by Richter také uvedl, jak ho jeho bývalý klient vyšetřovatelům vysvětloval. Odřenina mohla vzniknout například v okamžiku, kdy se snažil Moničino tělo odtáhnout na jiné místo nebo s ním jinak manipulovat.

Zdroj seznámený se spisem už dříve prozradil, že zavražděná měla na noze spáleninu od výboje elektrickým proudem o velikosti golfového míčku. Sám Kramný však nadále trvá na tom, že jeho manželka a dcera byly otráveny. Nevinu mu má pomoci prokázat jeho nová advokátka Jana Rejžková.

...lamis... ( 12. dubna 2014 09:52 )

uz jte doma muzes me,odepsat i na lamis , tak jdu neco delat

...lamis... ( 12. dubna 2014 09:48 )

kde jsi

...lamis... ( 12. dubna 2014 09:20 )

jestli se tady nekde pohybujes, tak napis jinak se mej krasne nejsu tady porad ,vyjmecne

lamisska..... ( 11. dubna 2014 00:49 )

ahoj mrdacku tak to vypada trosku slusneji ,pisi ze spozdenim ,je tady dost negativu, a a ty ja nemam rada, to skodi na zdravi, musis prijimat jen ty pozitiva, ,tak jak pokracuje dovca ,to se vam, nebude ani chtit, z toho krasneho mista vracet, do zacauzene Prahy dnes koncim protoze, abych tady nepsala, do vetru ,mozna to nenajdes , tak se uvidime nekde zitra mejte se krasne a uzivejte, mladi utece jak voda

ninka64 ( 10. dubna 2014 14:10 )

to je pro bre-burdu

Zobrazit celou diskusi