Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policie pořád tápe: Tři způsoby, jak mohl Petr Kramný vraždit

Autor: ljš - 
8. dubna 2014
14:29

Popálenina po zásahu elektrickým proudem - to je jediná jistota, kterou kriminalisté v případu smrti Moniky a Klárky mají. Jak mohl Petr Kramný, kterého policie z činu obvinila, vraždu provést, zatím nevědí. Nabízejí se však tři možnosti...

Nejjistějším způsobem je podle odborníků vražda ve vaně. V takovém případě by těla měla nejmenší odpor a smrt by byla téměř jistá. Stačil by například fén nebo jiný elektrický spotřebič, který by vrah do vody hodil. V moderních koupelnách však takové nehodě brání tzv. proudový chránič, který zařízení takřka okamžitě vypne a člověk dostane pouze krátký výboj, který ho však nemůže zabít. Zda proti tomu byla chráněna i koupelna v hotelu Titanic Palace, však jasné není.

Další možností je, že by vrah záměrně poškodil fén nebo jiné elektrické zařízení, který by Monika vzala do vlhké ruky. Třetí možností pak podle deníku Aha! je, že by Kramný vložil do sprchového koutu fázový drát z utržené prodlužovačky.

V případě všech možností by však měly vypadnout pojistky v celém objektu. Kramný však v nošovické automobilce pracoval jako údržbář a o elektrických rozvodech měl značné znalosti. Podle odborníků mohl pojistky, pokud by věděl, kde v hotelu jsou, přemostit a ty by pak vypadly až o úroveň dál k hlavnímu přívodu.

V případě smrti malé Klárky pracují policisté s verzí, že ji její otec zabít nechtěl a svou úlohu sehrála náhoda, když se maminky dotkla v momentě, kdy jejím tělem procházel proud.

sykynator ( 10. dubna 2014 10:28 )

 la-ma: s těma zadama Nevim. Za1.byvalej pravnik nesmi nic ze spisu zveřejňovat(mogl by prit o licenci). A za 2. Kdo říkal, že to bylo posmrtně odřený??? Treba ji jeji manžel pěkně ***al na misionáře, až si záda odřela(ooo yea). To by asi odpivadalo, jestli tam byli s dětském tak, jedine sex v koupelně, rychle a tvrdě. To znáš ne??

setroseuros ( 10. dubna 2014 06:20 )

Kramny si moze spievat: Hrali sme klickovanou, vzdyt to znas, kamarade ja sem vyhraval, žarovkou otocis a bude tma,vis prece jak ta hra konciva...!!!

martap ( 8. dubna 2014 22:02 )

Pro jentakjen: Můžu se zeptat, jakého nejvyššího vzdělání jste dosáhla ???

tigruska ( 8. dubna 2014 20:56 )

ta je vedle, spletl sis okýnka, strýčku

la.ma ( 8. dubna 2014 20:51 )

vy tři -nebo kolik vás je- jděte se mrouskat jinam tady je diskuze, proč měla M posmrtně odřená záda

Zobrazit celou diskusi