Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Petr K. nežárlil jen na facebook. Monika (†36) často nebyla doma…

Autor: lvi - 
14. března 2014
17:52

Chorobný žárlivec a narcis. Tak označilo Petra Kramného (35) hned několik psychologů. Z nahrávky, kterou Petr vytvořil v Egyptě vyplývá, že žárlil zejména na Moničiny internetové aktivity a rovněž na její nenadálé odchody ke kamarádkám. Blesk.cz zjistil, že v okruhu známých obou manželů se najdou lidé, kterým vztah zmíněného párou nepřišel idylický už delší dobu!

Své o tom ví i jeden z kamarádů Petra Kramného, který s ním také pracoval v nošovické automobilce. „Naše rodiny spolu občas chodily ven. Posedět nebo na večeři. Petr byl spíše introvert, rozhodně nebavil celou společnost, ale byl přátelský. Monika byla vůdčí osobnost, taková energická. Občas si ho dobírala, že je takový „ňouma“. On jí na to něco řekl a Monika to občas neustála a odešla neznámo kam. Když ji potom volal, měla třeba i vypnutý mobil,“ popsal Petrův kamarád jednu ze situací.

Zda šla Monika hledat útěchu jinam, nebo jen chtěla být sama nezjistíme, nicméně podle Petrova známého se množily situace, kdy Monika nebyla k zastižení třeba i půl dne na svém mobilním telefonu.

Spekulace, že Monika Petrovi zahýbala, se přitom vyrojily už před časem. Atraktivní blondýnka prý nasazovala Petrovi parohy, kde mohla. „Na každém kroku,“ uvedla bývalá kolegyně Moniky z domova důchodců. Petr přesto veškeré dohady o nevěře své ženy dodnes popírá. „Nemyslel jsem si to, že se údajně manželka chce se mnou rozejít. Nemyslel jsem si, ani ve snu mě nenapadlo, že manželka může něco plánovat za mými zády. Já jsem si do poslední chvíle myslel, že veškerý náš vztah, manželky, dcery, mě, je úplně normální, naprosto v pořádku," uvedl Před časem Petr Kramný.

Poslední dovolená

Podle lidí z okolí rodiny Petra a Moniky doutnaly jejich neshody už delší dobu. Monika údajně plánovala s dcerou Klárkou (†8) od Petra odejít. Dovolená v Egyptě prý měla být labutí písní jejich soužití. Podle dalšího zdroje měla být navíc dovolená v Egyptě jejich poslední společnou. „Moje kamarádka s Monikou pracovala. Kamarádily se a před odletem se jí Monika svěřila, že letošní dovolená v Egyptě bude poslední společná a že chce podat nebo už podala žádost o rozvod,“ tvrdila žena, jejíž jméno Blesk zná, ale na její výslovné přání nezveřejňuje.

Její slova potvrdila i Linda, další Moničina kamarádka: „Měla to být poslední společná dovolená. Chudák Monika netušila, že si tím zpečetí vlastní smrt. On rozchod prostě nepřipustil i za cenu smrti.“

nadoraz. ( 19. března 2014 10:34 )

takový článek je na Blesku do třetice

rudyptak48 ( 19. března 2014 10:07 )

Blesk má další žně. Seriál s hloupočkou blondýnkou Ivetou Bartošovu už skončil, tak nastupuje další blondýnka.

kocourek72 ( 16. března 2014 22:40 )

ona snad soulozila s duchodci v praci,ze tedy ta kolegyne ji u toho svitila?Opet jen zenska zavist,nic jineho!!pokud byla Monika neverna,tak se urcite sverila jen sve nejlepsi kamaradce a ne nejake kolegyni z prace!!!to slovo,,na kazdem kroku uz snad svedci o tom,ze na Moniku zarlila.

kocourek72 ( 16. března 2014 22:37 )

ok.tak mam manzelku tedy taky ***!!Privydelavala si taky modelingem pri praci zdravotni sestry...taky ma fotky a krasne!!V podstate podle vas je kazda hezka zenska ,ktera se venuje modelingu kurva?jste normalni?A porad zije....jeste jsem ji nezabil,ani to nemam v umyslu...!!

kocourek72 ( 16. března 2014 22:32 )

to bude asi nejakej chlap,neverim ze by to byla zenska!!ty jo?

Zobrazit celou diskusi