Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Partnerovi jsem nebyla dost. Převažovala ve mně děvka a panna, říká lektorka erotického tance

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
22. března 2024
17:00

V současnosti pomáhá lektorka erotického tance a koučka Delie Sólás ženám se sebepoznáním. V minulosti se ale sama musela vyrovnávat s nedostatečným sebevědomím a neopětovanou láskou od svého partnera. Jak jí pomohl tanec a co jsou to archetypy, vysvětlila v podcastu Už budu!

Na počátku založení Aurora dance stála u Delie velká osobní krize. Těžce nesla, že ji partner nemiluje, ačkoliv pro něj udělala vše, nač jen pomyslel. „Řekla jsem si ‚Aha, tak já vlastně nejsem hezká, nejsem vzrušující,' a snažila jsem se dělat cokoliv, jenom proto, abych se partnerovi zalíbila. Takže jsem změnila styl oblíkání, změnila jsem své chování a furt to nebylo dost,“ vzpomínala hostka.

Video Už budu! Celý rozhovor s lektorkou erotického tance Deliou Sólás - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Své tehdejší chování vysvětlovala na teorii ženských archetypů, kdy podle Delii mají v sobě ženy archetypy matky, panny, kněžky a děvky, přičemž každý z daných archetypů u nich v určitých situacích a vztazích převažuje. V této situaci u ní dominovala panna, neboť se snažila, podobně jako otci, i tomu partnerovi zavděčit.

Děvka má v sobě zase ten aspekt, že se někomu potřebuji někomu zavděčit skrze ten sex a skrze to, že se někomu líbím,“ popisovala ještě druhý dominantní archetyp. Se svým problémem se svěřila své mamince, která jí poradila, ať má nejprve ráda sama sebe, že již není spokojená.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz.

Delia díky ní uvažovala, kdy byla naposledy skutečně šťatsná a uvědomila si, že to bylo ještě na střední škole. „Každý večer jsem tancovala před zrcadlem. Oblíkla jsem si hezký prádlo a tancovala jsem si na nějaký hezký písničky. To mě opravdu naplňovalo, bavilo mě být tady v té erotické energii a jakoby svádět sama sebe. Proto jsem si řekla, že se k tomu musím k tomu dostat zpátky,“ usmívala se Delia Sólás. Jak probouzí v ženách pomocí tance různé archetypy, a proč jedna její svěřenkyně křičila tak zběsile, až děsila ostatní?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.