Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejmenší žena světa měří pouhých 61 centimetrů: Nosí oblečení pro panenky!

Autor: rc - 
9. března 2024
16:39

Třicetiletá rodačka z Indie měří pouhých 61 centimetrů! Jyoti Kshan Amgeová se zapsala do Guinessovy knihy rekordů jako nejmenší žena na světě. Světový rekord jí přinesl značnou popularitu. Jen na sociální síti instagram má 1,4 milionů fanoušků, nicméně její velikost jí prý i značně komplikuje život. Nakupuje v dětských odděleních a nosí oblečení pro panenky!

„Někdy si připadám jako malá panenka,“ uvedla Jyoti. Třicetiletá Jyoty se zapsala do Guinessovy knihy rekordů jako nejmenší žena na světě. Rodačka z indického města Nágpur trpí genetickou poruchou zvanou achondroplazie. „Stát se držitelkou světového rekordu mi změnilo život,“ uvedla Jyoti pro britský deník Metro s tím, že se z ní stala takřka celebrita. Lidé ji prý často zastavují, aby si s ní udělali selfie. Dokonce měla možnosti si zahrát v úspěšném seriálu American Horror Story.

Jyoti, která měří pouhých 61 centimetrů, uvedla, že její velikost jí ale v mnoha ohledech komplikuje život. Potíže má s pořizováním nábytku. Musela si například nechat na zakázku vyrobit postel, křeslo a pohovku na míru. Oblečení nakupuje v dětských odděleních, nicméně má i svého návrháře, který jí zhotovuje oblečení na míru. „Dokonce jsem měla na sobě oblečení pro panenky,“ svěřila se.

Video  Norský influencer překonal světový rekord ve skoku do vody.  - Instagram/@kenstornes
Video se připravuje ...

MADONNA ( 10. března 2024 09:26 )

Teda to je paskvil... 🫣😱

MADONNA ( 10. března 2024 09:25 )

Jo to oproti tělu teda má. To nejsou chodidla Popelky..

Kamila Švarcová ( 10. března 2024 08:47 )

Nechápu proč tu pletele komunisty,kdyby jste byl v její kůži asi by jste mluvil jinak.Lidé různých rozměrů to nemají na tomto světě jednoduché.

krapotkin ( 10. března 2024 05:44 )

Jedna z těch, kvůli kterým zdražili komouši dětské oblečení. Tvrdili, že někteří dospělí si kupují toto oblečení, protože ho mohou nosit.

Uživatel_5825645 ( 9. března 2024 18:45 )

Možná ploutve? Určitě je z toho chudák nešťastná. 😢

Zobrazit celou diskusi