Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Annie se pyšní největšími ňadry na světě: Každé váží jako pětileté dítě!

Autor: btk - 
3. března 2024
07:28

Sedmdesátiletá modelka Annie Hawkingsová se již téměř 30 let pyšní největšími přírodními prsy na světě. Každé jedno její prso váží stejně jako pětileté dítě. Svou ženskou dominanci přikládá genetice, trpí totiž velmi vzácnou vrozenou vadou. Celý život bojuje jednak s upřenými pohledy lidí, ale také s volbou vhodné podprsenky. V dětství si ji muži pletli s dvacetiletou, zatímco vrstevníci ji nazývali velrybou.

Velikost poprsí může být mezi ženami velmi intimní záležitost. Pro sedmdesátiletou modelku Annie Hawkingsovou se však jedná o každodenní téma. Její prsa jsou totiž tak velká, že se zapsala do Guinessovy knihy rekordů. „Zatímco některé ženy chtějí svá prsa zakrýt, já svůj hrudník naopak ráda ukazuji. Zmenšit si je nehodlám,“ napsala rekordmanka v rozhovoru pro The Sun.

Váží jako pětileté dítě

Annie na sociálních sítích vystupuje jako modelka. Fanoušci jsou z jejích fotek doslova ohromeni, někteří dokonce nevěří vlastním očím. Každé z Anniiných ňader váží jako pětileté dítě, tedy 25 kilogramů. „Fotky mého poprsí mi zaplatily dva domy, vzdělání mých dětí a několik úžasných dovolených. Moje prsa jsou požehnání, nikoli prokletí, jak někteří říkají. Budu se jimi chlubit i v devadesáti,“ uvedla Annie.

Rekordmankou je téměř 30 let

V roce 1999 se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů, když ji oficiálně prohlásili ženou s největšími přírodními prsy na světě. „Nebýt mého manžela, nebyla bych tam, kde jsem teď. Neuvěřitelně mě povzbuzoval, bohužel už není mezi námi,“ dodala důchodkyně. S manželem mají dvě dospělé děti.

Annie se prsa začala vyvíjet už v pěti letech. Často se musela potýkat se šikanou, spolužáci ji srovnávali s velrybou. „Lékaři mi diagnostikovali gigantomastii, onemocnění, které zahrnuje pomalý a postupný růst prsní tkáně. Prsa mi rostou dodnes,“ řekla.

Gigantomastie je velmi vzácná vada. Odborníci dosud neví, co onemocnění ve skutečnosti způsobuje. Předpokládá se, že velkou roli hraje genetika. V lékařských záznamech existuje pouze několik stovek případů.  Když bylo Annie dvanáct, zvali ji na „nebeská“ rande dvacetiletí muži. V domnění, že je dospělá.

Podprsenku? Jedině na zakázku!

Annie astronomicky obří prsa mají hned několik praktických nevýhod. Rekordmanka musí v autě používat speciální autosedačku. „Nebo třeba když jedu do supermarketu, mám problém s tlačením nákupního vozíku. Přes prsa si nevidím ani na nohy,“ přiznává.

Nikoho nepřekvapí, že důchodkyně si podprsenku nemůže jednoduše vybrat v obchodě. Všechny podprsenky jsou dělané na míru, jsou dvojitě podšité, se specializovaným korzetem. Mají také dvanáct háčků. Jak ale sama uvádí, podprsenku nosí velmi zřídka, většinou se pyšní nahoře bez. Tedy v tílku.

Video  Milovnice silikonů Sonja Lahtinen a Marianne Adeline Kallio  - Instagram
Video se připravuje ...

MADONNA ( 3. března 2024 19:54 )

Jakej molitan????

Uživatel_5660152 ( 3. března 2024 19:37 )

***oidní krasavice - brzy možná u nás. Jen co si je sem pustíme..... 🙁

Uživatel_5634767 ( 3. března 2024 12:15 )

Hodně velký hnus ty obrovské kozy!!! Nechápu jak se to mužským může líbit, navíc je to uvnitř samej moli­tan,br­rr!Vlas­tně co vím, tak se to líbí jen těm jednoduchým a ty jednoduché ženské si je nechávají vycpat na obrovské.Fakt hnus hnusů.

AliAlice ( 3. března 2024 09:54 )

Něco otřesnýho!!

MADONNA ( 3. března 2024 09:44 )

Proboha takový pytle... 😵‍💫

Zobrazit celou diskusi