Tom Cruise se s Elsinou, jež je bývalou manželkou ruského oligarchy Dmitrije Cvetkova (40), seznámil loni v prosinci na večírku v Mayfair. Měli spolu být přistiženi, jak se k sobě mají, a bylo zjevné, že nejde jen o přátelské setkání. Nyní je ale podle všeho novému, oficiálně nepotvrzenému románku konec.

Stojí za jejich rozdělením děti?

Nyní se vyrojily četné spekulace o rozchodu Cruise s jeho ruskou prominentkou. Podle zdrojů z hercova okolí k němu mělo dojít jen krátce po jeho prvotním seznámení s jejími dětmi, synem a dcerou, které má Elsina z předchozího manželství s ruským oligarchou a obchodníkem s diamanty Dmitrijem Cvetkovem. Zda to s jejich rozchodem nějak souvisí, ovšem není zcela jasné. Románek mezi Elsinou a slavným hercem prý měl vychladnout, ale oba dva chtějí zůstat přáteli.

Bydlí ve stejném domě

Vše má být o to složitější, že Cruise a jeho ruská přítelkyně bydlí ve stejném domě v Londýně. Snad i proto ani jeden z páru nechce, aby mezi nimi zůstal nějaký svár. Přece jen je možné, že se dál budou potkávat ve výtahu. „Ukončit věci na špatnou notu by bylo trapné, kdyby na sebe narazili ve výtahu. Mezi nimi nejsou žádné negativní pocity, jejich vztah prostě vypršel,“ prozradil zdroj deníku The Sun.

Video
Video se připravuje ...

Američtí filmoví producenti ocenili Toma Cruise za celoživotní dílo. reuters

Zprávy o rozchodu se přitom vyrojily jenom chvíli poté, co teprve minulý týden vyšlo na světlo, že se Tom s Elsinou sbližují a pravidelně se spolu tajně schází a umělec přespává v jejím luxusním londýnském bytě, jak potvrdili Cruisovi přátelé deníku Daily Mail. Společně se navíc oba účastnili i slavnostní večeře na podporu londýnských leteckých záchranářů v pětihvězdičkovém hotelu Raffles. Na místě se herec setkal i s princem Williamem(41), který se prestižní akce také zúčastnil.

Fotogalerie
47 fotografií