Tom Cruise a Elsina Khayrová sice svůj vztah před veřejností ještě tají, mezi jejich známými už je to ale hotová věc. „Všichni kolem Elsiny vědí, že jsou teď s Tomem spolu,“ prozradil informovaný zdroj webu Daily Mail

„Za posledních několik týdnů se velmi sblížili. Ale dávají si hodně záležet, aby je spolu nevyfotili. Hlídají si své soukromí,“ dodal. Elsina se s Tomem Cruisem objevila i na nedávném charitativním galavečeru na podporu londýnské letecké ambulance. Před fotografy se ale tvářili, že jsou na akci každý sám. 

Procházky v přestrojení a luxus

Hnízdečkem jejich lásky je čím dál častěji Elsinin londýnský byt za 10 milionů liber, tedy v přepočtu bezmála 300 milionů korun. „Tom u Elsiny často přespává. Jak si jistě umíte představit, je to moc krásný byt. Užívají si společně strávený čas a navzdory jejich bohatství dělají spoustu věcí, které dělají i normální páry,“ popsal zdroj z okolí milenců.

Dvojice se prý například ráda v přestrojení prochází po Hyde Parku, který je jen kousek od Elsinina bytu. Rádi si také dopřávají večeře v exkuzivních londýnských restauracích.

Tom a Elsina byli poprvé společně spatřeni v prosinci loňského roku během večírku v Mayfair. Už tehdy se k sobě zamilovaně tulili... „Byli nerozluční, očividně tvořili pár. Zdálo se, že je do ní úplný blázen,“ prozradil jeden z hostů na adresu Cruise.

Peněženku dokořán

Ruská prominentka byla v minulosti vdaná za Dmitrije Cvetkova (40). Podle jeho slov ho tříleté rozvodové řízení vyšlo na neuvěřitelných 4,5 miliardy korun.

„Ať už je s kýmkoli, s Tomem Cruisem nebo s kýmkoli jiným, měl by si uvědomit, že má ráda kvalitní věci a že má drahý a luxusní vkus. Tom by měl mít oči i peněženku otevřené dokořán,“ vyjádřil se pro DM, když vyšel najevo Elsinin románek se slavným hercem.

Sám jí prý během jejich jedenáctiletého manželství nakoupil oblečení za 300 milionů korun a kabelky za dalších 60 milionů. Žádnou zášť ale k bývalce necítí. „Jsem za ni rád. Přeju jí jen to nejlepší,“ popřál jí do vztahu s Tomem Cruisem. 

Video
Video se připravuje ...

Američtí filmoví producenti ocenili Toma Cruise za celoživotní dílo. reuters

Fotogalerie
74 fotografií