Herec tentokrát nemusel využít hologramu, aby se jako ve čtvrtém díle špionážní série Mission: Impossible proplížil až do Kremlu, ale kontakt s Ruskem navázal na londýnské párty ve čtvrti Mayfair. Na večírku byl totiž spatřen s Jelsinou Chajrovovou (36), exmanželkou ruského oligarchy obchodujícího s diamanty a dcerou významného ruského poslance.

„Nehli se od sebe, zjevně tvořili pár,“ řekl deníku Daily Mail jeden z hostů akce určené téměř výhradně pro Rusy. „Zdálo se, že je do ní zamilovaný. Většinu večera protančili,“ dodává zdroj s tím, že oba akci opustili společně v ranních hodinách…

Cruise byl přitom v letošním roce spojován se svojí hereckou kolegyní Hayley Atwellovou (41), marně to prý zkoušel u zpěvačky Shakiry (46). Najde štěstí po boku Jelsiny?

Nebezpečný ex

Na rozdíl od toho, jak se chová ve svých filmech, by ale měl Tom postupovat opatrně. Bývalým partnerem jeho nové lásky je totiž Dmitrij Cejkov (40). Ruský oligarcha sice dlouhodobě žije v Británii a návrat do Ruska podle něj nepřipadá v úvahu, protože tamní režim mu ve sporu o vlastnictví uhelného dolu na Sibiři vyhrožuje smrtí, ale stejně – kdo by chtěl mít ve svém okolí potenciálně žárlivého Rusa s obřími finančními prostředky, a tudíž i možnostmi, jak vyřešit takřka jakýkoliv problém?

Modelka se sbírkou kabelek

Jelsina je bývalou modelkou s britským občanstvím, byla vdaná za ruského magnáta Dmitrije Cejkova, jenž obchodoval s diamanty a vlastnil několik sídel v Londýně a Surrey, jejichž hodnota přesahuje miliardu korun. Pár měl také nemovitosti v Dubaji a na Kypru, sbírky aut, šperků a umění za miliony liber. Vztah však skončil rozvodem během léta poté, co Dmitrij svoji ženu obvinil, že mu zatajila podstatnou část svého majetku včetně sbírky kabelek za 29 milionů korun…

Video
Video se připravuje ...

Američtí filmoví producenti ocenili Toma Cruise za celoživotní dílo. reuters

Fotogalerie
35 fotografií