Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Potetovaná kráska vydělává na fetišistech: Prodává použité kalhotky i koupelovou vodu

Autor: rc - 
16. února 2024
22:51

Influencerka a bývalá striptérka Rebekka Blueová (30) dokáže zpeněžit vše, čeho se dotkne! Rodačka ze Severní Karolíny prozradila, co všechno jsou ochotni si od ní její fanoušci koupit. Prodává nejen své spodní prádlo, ponožky či boty. Její fandové jsou ochotni zaplatit za použité vatové tyčinky, ostříhané nehty či dokonce špinavou vodu z její vany!

Poměrně pěkný balík si dokáže vydělat Rebekka Blueová. V roce 2012, kdy jí bylo osmnáct let, si založila účet na sociální síti instagram a profil na eBay, kde začala prodávat věci. Život se jí rázem změnil, když byla přistižena při řízení pod vlivem alkoholu a přišla o řidičák. Rozhodla se proto, že začne pracovat z domova.

Rebekka, která pracovala jako striptérka, si proto začala vydělávat jako modelka přes web kameru. Od svých klientů začala dostávat podivné žádosti. Prosili ji, aby jim poslala své použité kalhotky či dokonce špinavou vodu z koupele. Rebekka v tom viděla jedinečnou příležitost, jak vydělat.

Následně si založila i účet na TikToku a ani tam na sebe úspěch nenechal dlouho čekat. „Tehdy jsem začala získávat miliony a miliony zhlédnutí,“ uvedla pro britský deník Daily Star. Fanoušci prý po ní chtěl mnoho podivných věcí. Prodává dokonce ostřižky svých nehtů, špínu ze svého pupíku, použité vatové tyčinky či dokonce smetí z vysavače.

Za pořádný balík prý prodala své nitroděložní tělísko. Dostat se tam, kde bylo, ale vůbec nebylo jednoduché. „Trvalo mi 10 až 12 let, než jsem se dostala do bodu, kdy mám své věrné klienty, kteří mi důvěřují,“ dodala. Prodejem lahůdek pro fetišisty si prý za týden přijde i na téměř na 12 tisíc Kč a prodejem svých sexy fotek a videí si měsíčně přijde na zhruba 234 tisíc Kč.

Video  Pouta, bičíky, svazování a nahota to je výstava Voayer. Když se ženy naštvou, nevadí, říká její tvůrce  - Adam Balažovič/bpž
Video se připravuje ...

MADONNA ( 17. února 2024 13:01 )

🤣🤣🤣

profano ( 17. února 2024 04:03 )

Gaťata se žlutou i hnědou čárou, sado maso.😂🤣👌

MADONNA ( 16. února 2024 23:40 )

Nechutný....

Zobrazit celou diskusi