Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavní věštci o budoucnosti krále Karla III.: Záhadný nový panovník i zničující následky pro rodinu?

  • Autor: jel - 
    12. 2. 2024
    05:00

    Velkou Británii v posledních dnech zasáhla zpráva o rakovině krále Karla III. Zpráva byla šokem především proto, že pětasedmdesátiletý panovník se v průběhu let obecně těšil dobrému zdraví. Zástupci paláce neupřesnili, jaký druh rakoviny král má ani jak vážný je jeho stav. Mnoho lidí má ale obavy. Slavní věštci už v minulosti vyřkli proroctví, která se týkala právě současného krále a jeho vlády.

  • 1.Věštkyně z reality show

    Vědma Deborah Jane Daviesová Vědma Deborah Jane Daviesová | Instagram

    Vědma Deborah Jane Daviesová se proslavila především díky tomu, že se v roce 2021 připojila do třinácté řady slavné britské reality show stanice ITVBe Paničky z Cheshire (v originále The Real Housewives of Cheshire).

    Daviesová má údajně dar vidět budoucnost. „Rok 2025 bude podle mě pro královskou rodinu zásadní. Králova nemoc by mohla mít pro rodinu zničující následky,“ popsala věštkyně pro web Daily Star. Doplnila, že kromě Williama a Kate nikdo jiný z rodiny nezvládne tíhu královských povinností, a pokud by měl na trůn usednout někdo jiný, monarchie by se mohla zhroutit. „Myslím, že bychom se mohli dočkat krále Williama mnohem dříve, než jsme čekali,“ dodala na závěr.

  • 2.Novodobý Nostradamus

    Anthos Salomé přezdívaný žijící Nostradamus Anthos Salomé přezdívaný žijící Nostradamus | Instagram

    Brazilský věštec Athos Salomé, který je často označován jako „žijící“ nebo „novodobý“ Nostradamus, už před korunovací krále Karla III. upozorňoval na panovníkovo zdraví. Tehdy uvedl, že by měl Karel III. zdvojnásobit péči o zdraví. 

    „Mohou se objevit problémy s pohlavním ústrojím, močovým měchýřem, s prostatou a genitáliemi, měl by to začít řešit hned, pokud chcete vládnout v klidu. Od této chvíle začíná odpočítávání. Zda zůstane u moci, se dozvíme mezi lety 2024/2025,“ řekl před časem Salomé.

  • 3.Nostradamus

    Nostradamus Nostradamus | Profimedia

    Lékař a filozof Michel de Nostredame sice žil už v 16. století, dodnes je ale osobou, která fascinuje mnoho lidí. Vydal totiž knihu Les Prophéties (Proroctví, pozn. red.), v níž údajně předpověděl například nástup nacismu, koronavirovou pandemii nebo atentát na bývalého prezidenta Spojených států Kennedyho.

    Přední odborník na Nostradama Mario Reading uvedl, že i slavný věštec naznačil, jak to s panovníkem bude. „Tlak na něj bude velký a jeho věk bude hrát proti němu. Takže Karel nakonec bude souhlasit s abdikací ve prospěch svého syna.“ Nostradamus údajně dál uvedl, že panovníkovým nástupcem bude muž, který nikdy nečekal, že se stane králem. 

  • 4.Baba Vanga

    Babě Vanze lidé vždy věřili. Babě Vanze lidé vždy věřili. | Reprofoto youtube. com, INT, archiv

    Naprosto odlišnou předpověď pro britského panovníka má legendární Baba Vanga. Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova (†85) žila v minulém století v Bulharsku. Ve dvanácti letech ji odneslo tornádo a přežila jen zázrakem. Při této nešťastné události oslepla a od té doby údajně viděla budoucnost. 

    Ta naopak uvedla, že pokud se král dožije 97 let,

    Nostradamovi obdivovatelé a zastánci jsou přesvědčeni, že už v hlubokém středověku dokázal předpovědět vzestup Adolfa Hitlera, svržení atomové bomby na Hirošimu nebo atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho… Nostradamovi obdivovatelé a zastánci jsou přesvědčeni, že už v hlubokém středověku dokázal předpovědět vzestup Adolfa Hitlera, svržení atomové bomby na Hirošimu nebo atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho… | Mall TV
    bude vládnout navždy. Jedna z předpovědí totiž říká, že v roce 2046 se lidé budou moci pohodlně dožít věku nad 100 let. Tvrdila, že se tak stane díky rychlému pokroku ve vědě a výzkumu, který bude spojen s transplantacemi orgánů, což lidem pomůže žít mnohem déle než dříve.

    Anketa

    Měl by se král Karel III. vzdát trůnu a již ho předat Williamovi?

    Ano
    Ne

  • 5.Galerie:

    Video  Nostradamus. Uměl pokrokový léčitel a astrolog předpovídat historii? Jeho věštby budí vášně dodnes.  - Videohub
    Video se připravuje ...

Uživatel_5594473 ( 12. února 2024 20:03 )

novým králem bude Haryy.

levandulova ( 12. února 2024 11:30 )

co beres?

Celebrity-chachacha ( 12. února 2024 09:50 )

Kdoví jestli už nezemřel a toto je dvojník. To je teď nějak in.

Zobrazit celou diskusi