Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slavný sukničkář prodává svou vilu hříchu: V honosném domě pořádal divoké sexuální večírky!

Autor: rc - 
17. prosince 2023
05:00

Světoznámý playboy se rozhodl zbavit své vily hříchu! Travers Beynon (51) prodává honosné sídlo v australském Queenslandu. Boháč ve vile s názvem „Candy Shop“ pořádal opulentní večírky plné krásných a vnadných žen. Milovník luxusu se ale zřejmě rozhodl dát svému divokému životu sbohem a usadit se se svou rodinou. Proslulá vila hledá nového majitele.

Australský miliardář Travers „Candyman“ Beynon je známý milovník luxusu, divokých večírků a krásných žen. Bývalý fotbalista a tabákový magnát dlouhých třináct let bydlel ve vile s názvem „Candy Shop“, jenž se nachází v australském Gold Coast.

Právě v této luxusní rezidenci pořádal své proslulé sexuální večírky. Na divokých party tekl alkohol proudem a byly plné krásných žen. Videa a snímky z večírků sdílel podnikatel na svém účtu na sociální síti Instagram a o fanoušky neměl nouze. Ovšem zdá se, že dalších divokých příspěvků se jeho příznivci nedočkají.

Vila v australském Queenslandu je totiž na prodej. Dům disponuje vším, co si člověk může přát. Má patnáct ložnic, devatenáct koupelen a čtyři kuchyně. Nechybí ani soukromý taneční sál, posilovna, kino či obří bazén. Dokonce v něm je i pánský klub a dětský koutek. Jak uvádí britský deník Daily Star, není jasné, za kolik Beynon vilu prodává, nicméně jisté je, že cena vystoupá k milionům. Beynon vlastní majetek v hodnotě zhruba 2,8 miliardy Kč.

Slavný sukničkář ve vile bydlel se svou manželkou Taeshou, čtyřmi dětmi, několika přítelkyněmi a chůvou. Nicméně jelikož nyní podnikatel s manželkou očekávají dalšího potomka, rozhodl se, že se rodina přestěhuje do domu, jenž je vhodnější pro děti. Manželé udržují polyamorní vztah a na začátku letošního roku vyhlásili, že hledají nové přítelkyně do neobvyklého vztahu.

Video  Dvojice se oddávala sexu na toaletě v letadle EasyJetu.  - Twitter
Video se připravuje ...

 

krapotkin ( 17. prosince 2023 12:08 )

Tak chatrč je na prodej, a to i s těmi děvčaty ?

Celebrity-chachacha ( 17. prosince 2023 09:00 )

Od typu jsou ty "krásky " tak nějak divné.

Zobrazit celou diskusi