Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Íránský Hulk o zrušeném zápase v Praze: Češi mu prý psali nenávistné zprávy! Zastala se ho maminka

Autor: rc - 
5. prosince 2023
17:03

Hvězdou galavečera bojových sportů v Praze měl být Sajad Gharibi, jemuž se přezdívá íránský Hulk! Akce Red Face 3 se měla uskutečnit 9. prosince a právě íránský bojovník měl být její hlavní tváří. Nicméně nyní pořadatelé uvedli, že Sajad do Prahy nepřiletí. Zápasníkovi prý chodily výhružné zprávy od českých fanoušků, na které se dokonce rozhodla reagovat jeho maminka, jež jim vzkázala, že svého syna do Česka nepustí! Navíc uvedl, že ani bojovat nehodlal, jelikož se léčí z covidu.

Smutnou zprávu se dozvěděli fanoušci bojových sportů! Již za pár dní, v sobotu 9. prosince, se měl v Praze konat galavečer Red Face 3. Na akci měli vystoupit bojovníci včetně Sajada Gharibiho, známého jako íránský Hulk. Právě blízkovýchodní bojovník měl být hvězdou večera. Ovšem nyní pořadatelé na sociální síti instagram oznámili, že Gharibi nepřijede a celá akce se přesouvá na následující rok. „Je nám líto, že musíme oznámit, že Sajad íránský Hulk Gharibi znovu nepřicestuje do Prahy,“ uvedli pořadatelé s tím, že „Hulk“ se měl již zúčastnit galavečera Red Face 2, ovšem na něj nepřiletěl kvůli údajnému zranění.

Nedostal víza

„Nicméně jsme se nevzdali,“ napsali organizátoři. „Připravili pro Sajada novou výhodnější smlouvu, poslali další zálohu, zajistili letenky a dokonce připravili podrobný itinerář jeho cesty do Teheránu. Avšak k našemu velkému překvapení požádal Sajad den po podání žádosti o vízum o vrácení pasu a nedodal žádný z dokumentů, které byly nezbytné a o kterých byl opakovaně informován,“ vysvětlili a dodali, že bojovník žádal další zálohy a platby, aniž by získal potřebná víza. Pořadatelům se následně údajně přestal ozývat. Rozhodli se proto akci přesunout na další rok!

Zákaz maminky

Nicméně Hulk se rozhodl promluvit pro server top-fight.cz, kde vysvětlil, proč do Prahy nedorazí. Na sociální síť mu prý chodily nenávistné zprávy od českých fanoušků. „Psali mi, jak si mě po příletu do Prahy najdou, že jsem čuně a donutí mě chrochtat,“ svěřil se zápasník. Na nenávistné komentáře měla reagovat i jeho maminka, která kontaktovala organizaci a na jejich instagram napsala: „Můj medvídek nepřiletí do země, kde jsou lidé na sebe tahle hnusní.“

Zápas s polštáři

Navíc prý Gharibi prodělal covid a zápasit nemohl. „Když mě Red Face oslovila s nabídkou smlouvy, řekl jsem, že do zápasu nemůžu, že jsem si právě prodělal covid a potrvá půl roku, než se dám do pořádku," vysvětlil a dodal, že si myslel, že bude zápast s polštáři. „Domluvili jsme se, že si v rámci zábavy dám zápas s polštáři proti někomu, kdo si říká Koleso. Můj management to vyjednal, a když jsme podepisovali smlouvu, tak jsem byl upozorněn, že Koleso už má za sebou dva zápasy a že naposledy porazil Freescoota. Já byl po covidu, Kolesa sice neznám, ale rozhodně jsem nechtěl bojovat s někým, kdo umí tak zručně pleskat s polštářem,“ dodal Hulk.

 

Video  Norský influencer překonal světový rekord ve skoku do vody.  - Instagram/@kenstornes
Video se připravuje ...

Miroslav Jirák ( 5. prosince 2023 19:38 )

Hmm... je to trapný komik! Ať zůstane kde je, nikdo o tuhle obludu nestojí...!

evadana ( 5. prosince 2023 19:04 )

Chudáček maminčin mazánek.🤣🤣

Zobrazit celou diskusi