Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milence málem načapali při sexu na fotbalovém zápase: Libujeme si v nebezpečí, říkají

Autor: štt - 
14. listopadu 2023
21:33

Někdy to na člověka přijde, ani neví jak. Své o tom ví Kaylee se svým přítelem Codym, kteří praktikují sex na různých veřejně přístupných místech. Přestože měli mnohokrát namále, zatím je nikdo nikdy nenachytal.

Americký pár se na začátku října zúčastnil kola Národní fotbalové ligy. Jelikož se zápas pro domácí Arizona Cardinals nevyvíjel dobře, navrhla Kaylee svému příteli, zda „by si jej nechtěl zpestřit“. Souhlasil a odešli spolu do zaparkovaného auta.

„Již v minulosti jsme měli sex na různých veřejných místech,“ vysvětlila blondýnka ve videu umístěném na sociální síti TikTok. Pár zkrátka miluje dobrodružství. Na jejich seznamu byste našli místa jako bary, letištní toalety či turistické přístřešky, uvedl deník Daily Mail.

Po zhruba deseti minutách dovádění si všimli, že parkoviště objíždí hlídač v golfovém vozíku. „Museli jsme zadržet dech, aby nás neslyšel,“ popsala dále Kaylee. Pár si již několikrát myslel, že bude vyzrazen, ale tentokrát měli oba opravdové štěstí. Přesto ve venkovních aktivitách nehodlají přestat, ba naopak „si v nebezpečí ještě více libují“.

Kaylee Killionovou na jejím instagramovém účtu sleduje necelý půl milion uživatelů. Spolu se svým přítelem Codym Nelsonem mají účet na OnlyFans, kam pravidelně sdílejí videa ze svého sexuálního života.

Video  Už budu! Jaký je výprask důtkami?  - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi