Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Novorozenou holčičku nechala máma v lese: Před Vánoci našla novou rodinu!

Holčičku, kterou máma nechala v lese, si před Vánoci adoptovala nová rodina.
Holčičku, kterou máma nechala v lese, si před Vánoci adoptovala nová rodina.  (Autor: Polk County Sheriff's Office)
Autor: rc - 
1. prosince 2023
18:44

Šťastnou zprávu jen pár dní před začátkem adventního času oznámili američtí policisté. Začátkem letošního roku našli v lese ve městě Mulberry na Floridě novorozenou holčičku. Na miminko strážce zákona upozornili sousedé, kteří ji objevili ve křoví. Holčička skončila v nemocnici, zatímco se policisté snažili vypátrat její rodinu, ale marně. Nyní uvedli, že dívenku adoptoval manželský pár!

Začátkem letošního roku floridské město Mulberry dojal příběh novorozené holčičky, kterou nalezl dvanáctiletý Eulio Gregorio se svou mámou Magdalenou ve křoví před přívěsem. Holčička měla ještě pupeční šňůru a placentu. Zachránci kontaktovali policii, která na místo dorazila před druhou hodinou ranní. „Dívka byla zabalená do deky, stále přichycená k placentě,“ uvedli tehdy policisté. Holčičku převezli do nemocnice. Podle informací britského deníku Daily Mail byla zdravá a vážila necelé tři kilogramy. Na těle měla jen pár kousnutí od hmyzu.

Policisté zahájili pátrání po matce dítěte. Do akce byl zapojen policejní pes i dron. „Navzdory rozsáhlému úsilí policistů nebyla matka dívky nikdy nalezena ani identifikována,“ dodali policisté, kteří nyní oznámili šťastnou zprávu. Jen pár týdnů před Vánoci se holčičky ujala nová rodina. „Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o tyto fotografie z dnešního rána, na kterých je tento vzácný anděl s jeho novou mámou a tátou,“ oznámili strážci zákona.

Video  Výbuch na mostu Rainbow Bridge zachytily kamery.  - Twitter
Video se připravuje ...

aquarie ( 6. prosince 2023 02:16 )

Souhlasim

aquarie ( 6. prosince 2023 02:16 )

Nekdy me prekvapuje zahranicni postup, kdy je takto dite medializovano i s rodici, tedy je naruseno jeho soukromi. Mozna tim chteji dat na vedomi jeho matce, jaky je jeho osud. V Americe je beznejsi prima adopce nez u nas (kdy matka vybira rodice pro sve dite a prioadne je s nimi trvale v kontaktu).

Podobne byva v nekterych zemich zverejnovan vyherce vyznamne castky v loterii, coz je vyslovene rizikove

umlacak ( 2. prosince 2023 13:41 )

Lepší dát dítě do baby boxu než hodit do křoví.

Zobrazit celou diskusi