Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Plánovali svatbu, teď Lucie zůstala s dcerkami sama: Jirka (†33) tragicky zemřel v garáži

Aktualizováno -
27. listopadu 2023
07:36
Autor: lc - 
25. listopadu 2023
05:00

Stále nemohou uvěřit tomu, s čím se musí nevyhnutelné smířit… Maminka dvou malých holčiček Lucie (32) z Ústí nad Labem přišla před dvěma týdny vinou tragické události o svého životního partnera Jirku (†33). Mladší děvčátko se rodičům přitom narodilo teprve před čtyřmi měsíci…

Paní Lucie byla s Jirkou od svých patnácti let, šlo o celoživotní lásku, kterou se partneři chystali kromě dvou dcerek Aničky (3) a Sárinky (4 měsíce) potvrdit i svatbou. Společně budovali domov a těšili se na další dny se svými dětmi.

„Jirka měl odjakživa zálibu a velkou vášeň v autech, proto si s Lucií pořídili rodinný domek s velkou garáží, kterou Jirka využíval jako dílnu. Tak mohl být co nejvíce nablízku svým princeznám,“ popisuje kamarádka paní Lucie Hana Lhotská.

Své rodině bude Jirka už navždy chybět.

Smrt pod autem

Bohužel 6. listopadu se mu jeho vášeň stala osudnou. Při opravě se na něj zřítilo auto. „Když ho Lucie našla, už mu nebylo pomoci. Lucie zůstala tímto okamžikem na vše sama se dvěma malinkými dětmi, kterým byla rázem odepřena možnost vůbec poznat a vyrůstat po boku táty,“ vysvětluje kamarádka, která pro Lucii založila sbírku na dobročinné platformě Donio.

„Pojďme spolu, prosím, podpořit Lucii, zajistit ji a její dcery v nadcházejících těžkých měsících. Podpořme je tímto drobným gestem, aby věděly, že v tom nejsou samy, aby překlenuly toto těžké období truchlení bez obavy, že přijdou o střechu nad hlavou. Předem moc děkujeme za jakoukoliv finanční pomoc,“ uzavírá Hana Lhotská s tím, že vybrané peníze by byly určeny hlavně na splácení hypotéky.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...