Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bizarní pár od sebe dělí 53 let: Hoch se do babičky zamiloval na pohřbu jejího syna

Autor: kur - 
13. října 2023
17:56

Gary si vzal za ženu o třiapadesát let starší babičku Almedu. Netypický pár se do sebe vášnivě zamiloval na pohřbu jejího syna. Netrvalo dlouho a začali spolu chodit. Dvoutýdenní randění rychle završili manželstvím. Obě hrdličky přitom spolu oslavily další významný milník. 

Hrdličky si spolu nedávno užily Almediny 80té narozeniny. Jejich láska přesto stále kvete. Jak to ale celé začalo? Almeda a Gary Hardwickovi se seznámili v roce 2015 na pohřbu jejího syna a o dva týdny později se kvapem zasnoubili, píše o jejich vztahu deník The Mirror.

Garymu bylo v době seznámení pouhých sedmnáct let. Pár již od začátku věděl, že jejich vztah je vážný, proto požádali o požehnání Garyho maminku Tammy (48), i jeho babičku (71). Počkali, až Gary dovrší svých osmnáct let a v říjnu téhož roku se vzali. Krátce na to se nastěhovali do domu jednoho z Almediných vnoučat, které je pouze o tři roky starší než její nový manžel.

Seniorka vzpomíná na dobu, kdy poprvé spatřila svého budoucího muže. Svěřila se, že ještě předtím, než s ním pořádně promluvila, tak věděla, že "on je ten pravý". Přestože je mezi nimi značný věkový rozdíl, pár je do sebe zamilovaný víc než kdykoli dříve. 

„Almeda je mladá v srdci, takže nás věkový rozdíl nikdy netrápil, prostě o něm nepřemýšlíme. Vím jen, že ten den, kdy vstoupila do mého života, Bůh vyslyšel mé modlitby,“ svěřil se Gary. Svou láskou se netají ani na sociálních sítích. Hardwickovi pravidelně sdílí svůj vztah na TikToku. Prozradili, že jejich účet je často nahlašován, kvůli 'sexuálně explicitnímu obsahu'.

Video  Aktivní babička (99) přes pokročilý věk stále tančí  - Facebook
Video se připravuje ...

ivan rehak ( 15. října 2023 08:52 )

Zvláštní, že když se 80 letý Rolling Stones tahají s 20 letýma modelkama nikde ani píp, každý jim tleská, ale naopak je téma na měsíc.

Jiří Zvěřina ( 14. října 2023 00:18 )

Já to chápu... Normální ženská by o něj neopřela ani kolo...

Zobrazit celou diskusi