Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma dostala mrtvici během synova zápasu: Lidé rodině poslali přes tři miliony korun

Matka čtyř dětí zkolabovala na zápase svého syna.
Ella (9) chce pomoc své nemocné fence Lady. Napsala o ní knihu, jejíž výtěžek jde na její léčbu  (Autor: gofundme)
Autor: štt - 
7. září 2023
15:42

Američanka navštívila fotbalový zápas, aby fandila svému synovi. Chlapec se během hry vážně zranil a musel být převezen do nemocnice. Když vystrašená matka čekala na příjezd sanitky, zkolabovala. Po několika dnech zemřela. Její manžel tak zůstal sám na čtyři společné děti.

Danielsovi se vzpamatovávají z těžké ztráty milované mámy čtyř dětí, které na svě tpřivedla spolu s manželem Daleaem. Sourozenci, kterým je mezi deseti až dvaceti lety, se odmítli k tragické události vyjádřit.

Dle lékařů Lucinda utrpěla dvě mozkové mrtvice. Do nemocnice byla převezena 25. srpna. V boji se smrtí podlehla o pět dní později. Její orgány byly poskytnuty čtyřem pacientům, kterým tímto způsobem zachránila život. Manžel pro People uvedl, že „je na svou ženu hrdý“.

Místní komunita ihned založila transparentní účet, na nějž mohou lidé zasílat peníze. Suma by měla pokrýt náklady na pohřeb a dětem zajistit důstojné dospívání. Během následujícího zápasu klub rovněž uspořádal sbírku, při které se vybralo 143 tisíc dolarů, tedy přes tři miliony korun.

Video  Ella (9) chce pomoc své nemocné fence Lady. Napsala o ní knihu, jejíž výtěžek jde na její léčbu  - Kateřina Bokrová Lang, Karolína Kyselová
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi