Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejpočetnější britská rodina s 21 dětmi miluje cestování: Za 20 měsíců vyrazili na 17 dovolených!

Autor: rc - 
18. července 2023
18:54

Největší britská rodina miluje cestování. Rodiče Sue a Noel Radfordovi spolu mají jednadvacet dětí, s nimiž rádi poznávají svět. Početná rodina za uplynulých 20 měsíců stihla podniknout 17 výletů! Rodiče se svými ratolestmi vyrazili do Spojených států, Laponska i Francie.

Rodina Radfordových je označována za nejpočetnější rodinu Británie. Rodiče Sue a Noel spolu mají jednadvacet dětí - Chrise (33), Sophie (29) a Chloe (27), Jacka (25), Daniela (24), Luka (22), Millie (22) a Katie (20), Jamese (19), Ellie (17) a Aimee (16), Joshe (15) a Maxe (14), Tillie (12), Oscara (11) a Caspera (10), dcery Hallie (7) a Phoebe (6), Archieho (5), Bonnie (4) a Heidie (2). (Údaje o věku dětí pocházejí z července letošního roku, pozn. red.)  V roce 2014 si rodina prošla těžkým obdobím. Syn Alfie se narodil 6. července 2014 mrtvý.

Rodiče se se svými dětmi snaží trávit co nejvíce času a často cestují. Jak uvádí britský deník Daily Star, za posledních dvacet měsíců podnikli až sedmnáct výletů. V roce 2021 se svými třinácti dětmi vyrazili do Laponska, aby se tam setkali se Santou a užili si jízdu na psím spřežení. V červnu 2022 si Sue připravila velkolepé překvapení pro svou dceru Hallie. K jejím sedmým narozeninám ji vzala na výlet do Legolandu.

O měsíc později, už rodina vyrazila do hotelu Cbeebies Land v Alton Towers, který je populární mezi dětmi. Do hotelu se vrátili v říjnu stejného roku na halloweenskou akci. Ne všude ale rodiče jezdí se svými dětmi. K 30. výročí svatby v říjnu 2022 Sue a Noel odjeli sami na exotické Maledivy. Ještě toho roku vyrazila ale rodina na další zahraniční dovolenou. Před vánočním shonem utekli do Paříže, kde vzali rodiče děti do Disneylandu. V cestování pokračují Radfordovi i letos. Navštívili již Disney World na Floridě a vyrazili i do hrabství Cornwall.  

Video  Ukrajinský voják Viktor Trynoha se vrátil po měsících strávených ve válce proti Rusku k rodině.  - TikTok/avtopidbir_viktor
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi