1. července se z interpretky hitu All About The Bass (který převzala zpěvačka Ewa Farna pod názvem Boky jako skříň) stala dvojnásobná maminka. Den, kdy přišlo druhorozené dítko zpěvačky Meghan Trainorové na svět, byl pro jeho rodiče speciální - právě první červencový den se totiž před sedmi lety konalo jejich první rande. Stejně jako den veselky, která se konala 22. prosince 2018, tedy v den 25. narozenin Meghan, i tohle důležité jubileum se jim bude jistě dobře pamatovat.

Děťátko, opět syn, který dostal jméno Barry Bruce Trainor, přišel na svět císařským řezem. Stejně jako prvorozený Riley (2) to byl podle maminčiných slov „velký kluk“, měl 3,8 kilogramů a navíc se v děloze správně nepřetočil, takže byl chirurgický zásah nutný. Na sociální síti pak plavovlasá pěnice, jež se proslavila svými „plus size“ křivkami, poděkovala všem „neskutečným lékařům a sestřičkám, kteří se o ně tak skvěle starali“.  

Meghan kdysi prohlásila, že by s manželem, jímž je herec Daryl Sabara, někdejší dětská hvězda filmové série Spy Kids, chtěla mít čtyři děti. Známá zpěvačka má tak ještě co dělat, jelikož aktuálně se jí podařilo dostat teprve do poloviny svých plánů. A lehké to pro ni nebude. Blondýnka, která se netají tím, že je velice otevřená a upřímná, v minulosti svým fanouškům totiž prozradila, že má její muž příliš velký penis a ona trpí vaginismem, proto je pro ni každý jejich sex notně bolestivý... 

Fotogalerie
45 fotografií