Zpěvačka se nemůže svého dvouměsíčního synka nabažit a neustále děkuje za zázrak v podobě zdravého syna Skye. Jeho narození je pro ni naprosto zásadním milníkem jejího života, který si chce neustále připomínat.

Zaznamenala si i poslední chvilky na porodním sále a podělila se s nimi se svými fanoušky. Jen pár minut před císařským řezem ještě tančila s břichem po porodním pokoji, pak už je ale z videa jasné, že leží na operačním lůžku na sále. Nad hlavou jí stojí její partner a otec dítěte, basketbalista Chanan Safir Colman (39).

Ve chvíli synova narození Jessie J plakala radostí. „Oh, můj Bože! Můžu se dotknout jeho ruky?“ ptala se zpěvačka lékařů ihned poté, co malý Sky vykoukl na svět.

Tohle je tvůj tatínek a ty jsi můj perfektní syn. Moc tě miluji,“ byly její první slova na adresu chlapce. Když si novorozeně pomazlila, pyšný tatínek dostal důležitý úkol, a sice, přestříhnout pupeční šňůru. Od té doby je Jessie J maminkou na plný úvazek a užívá si každou minutu se svým „duhovým“ chlapcem.

Jako duhové děti se označují taková miminka, co se narodila do rodiny, která již dříve zažila ztrátu dítěte, a to během těhotenství, během porodu i krátce po něm.

Fotogalerie
40 fotografií