Jessie J sdělila svým fanouškům prostřednictvím sociální sítě, že si naplno užívá svého prvního dítěte. „Před týdnem se můj život zcela změnil. Na svět přišel můj syn a mé srdce je dvojnásobně velké. Ten pocit je neuvěřitelný a já se doslova vznáším v lásce,“ napsala v příspěvku umělkyně, která si v minulosti prošla i velice bolestným obdobím – to když o své děťátko během těhotenství přišla. Aktuálně se ale raduje jenom z toho hezkého, co jí (prozatím) mateřství přináší.

A co více, rozhodně nešetří slovy chvály na svého syna. „Je kouzelný. Je naplněním všech mých snů. Je můj celý svět. Společně si dobře rozumíme. Užívám si každou jedinou vteřinu a stále nedokážu uvěřit, že je skutečný, že je tady a je můj. Jsem za to nesmírně vděčná,“ jásala slavná tmavovláska, jméno svého vymodleného syna však zatím nezveřejnila.

Příliš se nevyjadřuje ani k jeho otci. Podle medializovaných informací by jím však měl být známý basketbalista Chanan Safir Colman (39), se kterým Jessie už nějakou dobu tvoří pár.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Jessie J v minulosti vystupovala i v Praze. Eva Fornálová

Britská zpěvačka se ve svém vyznání obrátila i na fanoušky. „Děkuji vám všem, kteří jste sledovali mou cestu až do tohoto okamžiku. Děkuji za vaši neustálou lásku a podporu. Vrátím se na instagram, až budu připravená,“ uzavřela interpretka hitů Price Tag, Bang Bang či Flashlight (což byla písnička, která zazněla v animované komedii Ladíme 2) s tím, že více o svém novorozeňátku prozradí až tehdy, kdy si to sama rozhodne. A možná ukáže i to, jak vypadá...

Fotogalerie
46 fotografií