Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kristina (34) cestuje po světě a hlídá lidem domy: Život plný luxusu a bez utrácení!

Autor: rc - 
2. června 2023
18:17

Svůj sen si žije Kristina Cornielová z amerického New Yorku. Dnes čtyřiatřicetiletá žena toužila cestovat po světě. Nakonec našla způsob, jak cestovat a ještě ušetřit peníze! Hlídá domy cizím lidem a stará se o jejich mazlíčky.

Dřív Kristina pracovala v oblasti lidských zdrojů. V kanceláři prý trávila až 100 hodin týdně a práce ji vůbec nenaplňovala. „Začala jsem přemýšlet o tom, jak bych chtěla trávit každý den. Přemýšlela jsem o tom, co chci. Chtěla jsem víc slunce, víc pohybu, více času s rodinou, víc přírody, víc se učit, víc vzrušení, více svobody,“ popsala pro britský deník The Sun s tím, že v roce 2017 se rozhodla svůj sen uskutečnit.

Skončila v tehdejším zaměstnání a odjela do Thajska. V turistickém ráji poznala několik lidí, díky nimž našla práci na dálku v oblasti vzdělávání. Pak ale narazila na obživu, která jí změnila život. Začala cizím lidem hlídat domy. Díky tomu mohla začít cestovat po světě, aniž by utratila hromadu peněz.

Od chvíle, kdy s prací začala, žila v Kalifornii. Navštívila švýcarské Montreaux, nějaký čas strávila v Londýně i Texasu. Ve Švýcarsku dokonce ušetřila víc než 164 tisíc kč a přitom si užívala luxusu. „Bydlím na krásných místech a ušetřím,“ chlubila se Kristina s tím, že při své práci má navíc dostatek času, aby poznala okolí. Její práce má jediný malinkatý háček. Občas se musí starat o nevyzpytatelné domácí mazlíčky. 

Video  7 nejkrásnějších silnic v Evropě pro milovníky divokého řízení i nádherné přírody  - Videohub
Video se připravuje ...

Dagmar Andersova ( 3. června 2023 05:59 )

Ale je.

Hestia1 ( 2. června 2023 21:43 )

Určitě je to tak jednoduché, přijet do Švýcarska a jentak někomu hlídat dům tomu snad nikdo nemůže věřit

Zobrazit celou diskusi