Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Boháč touží zůstat stále mladý: Se svým synem (17) si proto vyměnil krev!

Autor: rc - 
26. května 2023
17:11

Být stále mlád touží multimiliardář Bryan Johnson. Podnikateli již táhne na padesát, ale proces stárnutí se snaží všemi dostupnými prostředky zpomalit! Ročně prý utratí zhruba 44 milionů Kč, jen aby se pokusil „zastavit čas“. Dokonce do své honby za stálým mládím začlenil i svého syna (17), který mu daroval litr své krve!

Sociální síť Instagram šokoval podnikatel Bryan Johnson. Pětačtyřicetiletý rodák z amerického Utahu je známý tím, že nechce stárnout. Johnson podle informací amerického deníku New York Post investuje prý ročně zhruba 44 milionů Kč na různé procedury, které mu mají pomoci zůstat stále mlád! 

Podnikatel má tým třiceti lékařů a odborníků, kteří na něj dohlížejí. Johnson dodržuje striktní veganskou dietu. Každý den cvičí a do postele chodí každou noc ve stejný čas. Denně vstává v pět hodin ráno, zacvičí si, vypije džus a vezme si několik doplňků stravy. Neustále rovněž sleduje své vitální funkce a každý měsíc navštěvuje lékaře, aby zjistil, jak na tom jeho tělo je. Dokonce dojížděl na kliniku v Texasu, kde dostával krevní plazmu od anonymních mladých a zdravých dárců. Nicméně při nedávné transfúzi mu daroval krev jeho teprve sedmnáctiletý syn Talmage!

K multigenerační výměně došlo na klinice, která leží poblíž Dallasu. Kromě Talmage a Bryana se do ní zapojil i Richard, sedmdesátiletý otec Bryana. Nejdříve daroval litr své krve Talmage. Následně pak vyfiltrovanou plazmu dostal Bryan, který naopak daroval litr krve svému otci Richardovi. „Můj syn, otec a já jsme dokončili první vícegenerační výměnu plazmy na světě,“ napsal Bryan na instagramu. „Myslím, že potřebujete steak a trochu času na sluníčku,“ stojí v komentářích. „Tohle začíná být divné,“ píše další. „Rozumím osobnímu experimentu, ale zapojit do toho vaše dítě, je trochu moc,“ stojí v dalším komentáři.

Video  Křečové žíly a metličky - MUDr. Júlia Černohorská 
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Omasta ( 23. září 2023 16:19 )

Tak co chcete od milionáře?. On si nekoupí něco levného. Léky proti stárnutí stojí okolo 100.000 Kč ročně a ještě levnější je filtr smrtonosného kosmického záření, který stojí pod 100.000 Kč jednorázově.

Všimněte si, že pracháči, co řídí svět, jako Klaus Schwab nebo Geoge Soros mají 90 let a v pohodě žijou. Metody se nejen tají, ale obyčejným hlupákům se dokonce reklamou servírují urychlovače stárnutí přírodního původu.

Tara-Tara ( 28. května 2023 17:10 )

co by jeden čekal od amíka, že

lollo ( 26. května 2023 21:41 )

Boháč, kterému je padesát, utratí milióny ročně, aby vypadal stejně na padesát. Tak to je peklo.

Kristýna Fla ( 26. května 2023 21:07 )

A pána za měsíc třeba srazí auto a je po mládnutí. Že ho to baví

Kristýna Fla ( 26. května 2023 21:06 )

Píše, že to byla vícegenerační výměna krve. Dědeček, otec, syn.

Zobrazit celou diskusi